Totalul afișărilor de pagină

luni, 28 februarie 2011

Oameni si...oameni.


A venit primavara,un anotimp frumos si dorit de noi toti.Maine este 1 martie,zi in care va doresc doamnelor si domnisoarelor o primavara frumoasa,plina de iubire,cu multe realizari si cu multa sanatate.
Astazi am fost sa cumpar martisoare pentru sotul meu,nu ca el nu ar avea gusturi,dar este putin mai comod.  In timp ce alegeam martisoare,ascultam fara sa vreau o discutie intre doua doamne,despre o alta persoana cum o caracterizau ca este inculta. Am momente cind raman socata de diverse conversatii pe care sigur nu vreau sa asist la ele. Eu cred ca nu exista oameni culti sau inculti,ci mai putin informati. Daca cineva este incult sau mai putin citit,fiecare are viata lui,si nu cred ca este corect sa judecam pe altii. Nu toti oamenii au citit la viata lor...dar asta nu inseamna sa-i ignoram,sa-i birfim,sa-i alungam de linga noi. Important este sa ne ridicam la inaltime cu cei care credem sau se cred ca sint inteligenti si sa ne coborim si la nivelul celor mai putin informati. Si in incheiere as spune ca cineva care nu incearca sa-l inteleaga pe celalalt si trage concluzia ca el este mai superior...este arogant.
Inchei cu Trebuie Sa Traiesc.
gabriella.

3 comentarii:

 1. toti suntem apa+pamant..... dar oricum interesanta "poveste" :X:* succes

  RăspundețiȘtergere
 2. Iti doresc o primavara frumoasa si linistita , si la fel de optimista.Kiss


  P.S.
  Nu vreau sa iti stric postat-ul cu acest comentariu . Nu cred ca il cunosc pe acel "berila" oricum isi pierde timpul asa cum mi-ai pierdut eu cand i-am raspuns la comentarii.

  RăspundețiȘtergere
 3. e o vorbă "lasă lumea să vorbească,ăsta-i rostul ei":)..în altă ordine de idei,sunt de acord cu tot ce spui..nimeni nu-i de ajuns de cult să cunoască absolut pe toţi scriitorii,actorii,fizicienii,chimiştii..etc...
  dar cei care fac astfel de "aprecieri"la adresa altora,sunt nişte infatuaţi,şi prin asta (bârfind)îşi alimentează orgoliul stupid,uitând că vine o zi când ei inşişi nu vor mai avea nici o valoare în ochii nimănui...
  deci precum spuneam:lasă lumea să vorbească..iar tu să te bucuri de sănătate,lumină şi pace sufletească..
  o primăvară magnifică!:)...

  RăspundețiȘtergere