Totalul afișărilor de pagină

luni, 14 februarie 2011

Spune Da Vietii.

Romania este tara tuturor posibilitatilor. Magazinele de vise,au aparut ca ciupercile dupa ploaie. Patronii  care vind iluzii,cistiga in jur de 50.000 euro pe luna.. Statul fiind prieten bun cu moartea,a legalizat acest viciu. Pina acum mii de tineri si-au gasit moartea in asa zisele plante naturale. Medicii lupta impotriva consumului de halucinogene in timp ce statul se preface ca nu aude si nu stie.
www.freeimagehosting.net/uploads/85d35fa987.jpgOamenii consuma astazi droguri mai mult ca oricind. De ce consuma ei droguri? Raspunsul este simplu ...ei doresc sa simta  altceva decit de obicei.Cei care consuma droguri si etnobotanice sint din toate categoriile sociale,nu tine cont ca esti sarac sau ai conturi in banca. Este gresit sa spui si sa faci :"incerc doar o data pentru curiozitate",pentru ca dupa aceea devine un viciu si nu mai scapi in veci...Din păcate prea des se vehiculează expresiile “droguri uşoare” şi “droguri tari.
Fals-exista doar DROGURI. Un rău care lasă întotdeauna traume. Chiar dacă acestea sunt mici sau mai mari. Pentru mulţi consumatori nu va mai exista niciodată cuvintul “ca înainte”. Efectele pe termen lung produse de droguri se măsoară în sănătate, vieţi, familii afectate,si  probleme sociale.
Spune NU drogurilor   Spune Nu Drogurilor si spune Da Vietii.
Daca tu alegi sa te distrugi este alegerea ta. Asta nu inseamna ca aceste droguri trebuie legalizate.
Legalizare = o mai buna promovare = mai multe vieti puse in pericol.Inchei cu Trebuie Sa Traiesc.
gabriella.

5 comentarii:

 1. Rafael este usor sa spui"satul de aceste campaniii "Din cauza acestor droguri mor oameni.

  RăspundețiȘtergere
 2. mor oameniii? minciuni, nu imi este teama sa spun consum de 3 ani , nu am murit , aceste campanii , si postari inutile sti ce fac? se numeste publicitate negativa. si sti ce face publicitatea negativa? se vinde .... vanzarile au crescut , magazinele se deschid din ce in ce mai multe , de cand aceste campanii au aparut: SPUNE NU , : Absurd in orasul meu sunt 7 magazine , unul langa primarie ...deci? este o capcana aceste campanii , este vorba despre psihologia inversa.

  RăspundețiȘtergere
 3. Rafael,nu vreau sa intru in polemica cu tine.Daca aceasta postare nu-ti convine,treci mai departe la alt blog.Asa gindesc eu ca nici un om normal nu trebuie sa apeleze la droguri.Tu daca consumi de 3 ani,este treaba ta,viata ta...Chiar nu vreau sa intru in amanunte sa-ti amintesc ca iti afecteaza familia,prietenii si pe cei din jur.Viata ta,si asta ptr ca esti tinar ,ar trebui sa te intereseze.

  RăspundețiȘtergere
 4. ERA UN SIMPLU EXEMPLU , ADICA CU ATATEA CAMPANII SI STASTISTICI NU AJUTA PE NIMENI SA SE RAZGANDEASCA , POATE PROVOACA CHIAR SI INTERESUL... PAREREA MEA II POT AJUTA ALTFEL , NU PRIN CAMPANII. OKI SPER SA FIU INTELES. MS O SEARA NICE

  RăspundețiȘtergere