Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 12 martie 2011

Eterna iubire.


 
 Mereu tindem spre perfectiune,dar uitam ca nici noi nu sintem perfecti.Avem in noi...iubirea absoluta. Dar cred ca iubirea adevarata inseamna sa-ti iubesti omul ales,iubirea si respectul reciproc.
 In iubire trebuie sa fi egal pentru a invinge,daca nu esti egal pierzi si dupa ce pierzi regreti.

Iubirea poate fi o atractie puternica de moment, poate fi ceva romantic si trecator...poate fi in multe feluri, iar cand se ajunge la adevarata iubire numai este cale de intoarcere.
Iubirea...azi este aritmetica curata, adunam, scadem si renuntam. Asa cum munca cere timp si iubirea cere timp. Multi spera dragoste fara sa ofere, atunci pierde ce e mai pretios...pierde iubirea. Singuri ne atragem, singuri ne respingem si foarte tarziu ne dam seama daca e vorba de iubire sau o simpla pasiune.
Iubirea este coloana care susţine lumea să nu se prăbuşească... şi să se stingă pentru totdeauna. Un capăt se sprijină în inima Pământului, celălalt se înalţă şi se pierde în nesfârşitul Universului.
Si totusi e putin ciudat ca unii dintre noi se lovesc fara sa vrea de aceste bariere.n
e nastem din iubire,traim pe acest pamant invatand sa iubim si ne stingem cu gandul ca am fost iubiti macar o data in viata. Oare ce poate fi mai frumos decat eterna si neuitata IUBIRE...?




Inchei cu Trebuie Sa Traiesc.
gabriella.

3 comentarii:

  1. pentru mine singura iubire care nu ma tradeaza ramane echipa rapid :))

    RăspundețiȘtergere
  2. In afara de echipa Rapid,fi sigur ca in viata ai sa intilnesti si ...iubirea. Asa e in viata.

    RăspundețiȘtergere
  3. da as e in viata dar rapidu este singura care nu ma va trada:))

    RăspundețiȘtergere