Totalul afișărilor de pagină

luni, 28 martie 2011

In viata ...invat mereu.

   
Mi-au trebuit citiva ani ca sa invat sa traiesc...si nu am sa uit niciodata.Cand te afli la un pas de moarte iti dai seama ce inseamna a trai cu adevarat...ce inseamna viata.Cert este ca zilele trec si nimeni nu tii le poate da inapoi. Ma bucur ca traiesc pentru ca acum am ocazia sa cunosc fericirea,iubirea,tristetea,am ocazia sa lupt pentru visele si idealurile mele. Poate ca uneori suntem nevoiti sa dam ochii cu moartea numai pentru a ne invata lectia ca viata este cel mai scump dar de pe acest pamant. Viata trebuie luata in serios si trebuie sa ne concentram asupra lucrurilor frumoase si bune,sa fim fericiti ca-i avem pe cei dragi linga noi,sa fim fericiti ca existam,ca respitam...sa fim fericiti ca avem "lumea".
Inchei cu Trebuie Sa Traiesc.
gabriella.

5 comentarii:

  1. daca dadeam ochii cu moartea ..jucam poker pe dezbracate cu ea :))sa vad care este mai tare:))oricum ai dreptate:P

    RăspundețiȘtergere
  2. Moartea este definita ca opusul vietii.Poti deci evita moartea ?. Nu, nu ai cum s-o eviti. Dar poti, dupa ce ai " gustat-o " pentru o perioada sa eviti efectele ei si sa te trezesti " din nou " la adevarata viata pe care ai dori sa o traiesti.

    RăspundețiȘtergere
  3. ştii,şi eu am un principiu sui-generis..alege ce-i bun din ce-i rău..şi poate acesta ar fi "stâlpul"meu de susţinere în faţa greutăţilor vieţii...de fapt există o lege a compensaţiei,pe care în multe situaţii nu prea îi dăm atenţie..atât nu pot să înţeleg eu,cum de d-zeu,când suntem copii,suntem nerăbdători să fim mari ptr.a ne împlini anumite visuri...când suntem tineri,ne bucurăm că prin muncă avem tot ce ne-am dorit,şi mai câte...dar de ce d-zeu nu a făcut ca şi moartea să fie considerată un viitor..şi să ne bucurăm că murim...se pare că dacii ştiau ei ceva din moment ce plângeau la naşterea unui copil şi chefuiau la moartea cuiva..e complicată viaţa asta....

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai dreptate Ryanna ,parca imi citesti gindurile.De fapt nu am vrut sa scriu despre fenomenul moartea.Am avut intentia sa scriu ca era sa fac cunostiinta cu ea...dar acum totul a trecut si cum spuneam cindva intr-o postare o tratez ca pe o cunostiinta rece ,indiferenta,pe care o tin la distanta. Multumesc de vizita si ma rog pentru problemele tale sa le rezolvi in lumea asta nesigura si complicata.

    RăspundețiȘtergere