Totalul afișărilor de pagină

luni, 14 martie 2011

Ma doare sufletul.

  
Imi atragea atentia un prieten virtual, ca nu ar vrea ca acest blog sa devina politic.Cu toate acestea m-am abtinut cit am putut,dar imi este teama  ca nu am sa renunt,decat atunci cand vor merge toate bine in tara noastra.Am sa tin si benerele pe blog pina in momentul cand vom fi respectati ca cetateni .
Deocamdata vad ca este liniste...prea liniste inainte de motiune.Specific: nu tin cu nimeni,tin cu cine gindeste romaneste pentru noi.M-am gindit de atitea ori ca pot sa ma trezesc cu prietenii la usa,ca asa este moda acum daca zici ceva de putere poti sa o incurci. Dar ...ce sa faca ei cu un om care a trecut printr-un cancer? Ca daca am fost bolnava nu mi-au dat ei bani sa ma fac bine...Din contra ei pun pe capul nostru si ce nu putem duce. Nu stiu daca doar Boc sau doar Basescu, sau guvernul BOC in sine este vinovat, cat cultura degradata, mentalitatea si prostitutia intelectuala, marsavia, egoismul, lacomia fiecaruia din toti politicienii care un pus in buzunar ceva ce nu e a lor sau s-au folosit de banii publici pentru nevoi proprii, sunt toate laolalta cauzatoare acestor timpuri. Sa nu uitam si sistemele bancare de creditari, importurile si lipsa investitilor in productia interna, toate metodele practicate de demnitari
  care numai demni nu sunt, toti am fost laolalta intr-un final vinovati pentru tot, inclusiv ultimul cetatean care a inghitit , dar nu s-a revoltat .Ne-am dat tara pe gratis, acum... cine ne mai rascumpara pe noi, cei care muncim intr-adevar, cei care cream ceva, cei care depun un efort si care se dedica meseriei si muncii pe care o depun, cei care inca au respect si mai sunt respectati pentru ceea ce sunt - oameni ! Multi ne-am pierdut conditia umana, am uitat ce suntem si am ajuns sa ne pierdem. Ma doare sufletul cand vad ce au facut din Romania. Guvernantii nostri trebuie sa inteleaga ca sunt doar niste slujbasi in serviciul poporului, nu invers. Daca nu le place asa, sa elibereze locul pentru cei cinstiti si cu mila de oameni. De ce s-or omori atat de tare sa faca averi, cand pe lumea cealalta nu pleci cu nimic. Sufletul e cel mai important. Sper ca romanii sa se trezeasca de data aceasta mai repede si sa nu astepte 50 de ani cit a trecut pina la darimarea comunismului. Imi pun mereu intrebarea "pentru ce s-a murit in revolutia din 89" daca o fi fost revolutie,sunt convinsa ca ne-am dorit cu totii altceva decit ce ni se intimpla acum .Ne conduc niste hoti care-si permit sa cheltuie sute de milioane pe tot felul de mofturi in vreme ce milioane de pensioanari si alte categorii de oameni traiesc de pe o zi pe alta . Domnilor guvernanti va dispretuiesc din tot sufletul pentru dezastrul legislativ,uman,economic ,felul cum dispretuiti banul public si va bateti joc de toti romanii. Nu mai suport  sa aud din gura voastra ca a trecut criza. Poate ca acesta criza a trecut pentru voi,dar daca ma gandesc mai bine,voi nu stiti de criza.
Inchei cu Trebuie Sa Traiesc.
gabriella.

2 comentarii:

  1. Asa e ,vinovati suntem toti ca nu am stiut sa ne cerem drepturile ,ca nu am stiut sa schimbam lumea ,nu un singur om va face ca noi sa traim mai bine ,ci toti impreuna.Nu ar trebui sa ne luam dupa ce spun guvernanti si mie imi vine sa-i urasc ,dar incerc sa nu o fac ,caci asta nu m-ar face fericita ,iar daca ceva nu-ti face bine atunci mai bine n-o faci deloc. O seara placuta.

    RăspundețiȘtergere
  2. am citit decat prima parte recunosc..si este blogu tau tu lai facut tu te-ai chinuit sa il faci asa de frumos si scrii despre ce vrei pe el pana atunci TE respect cand scrii adevaruri despre politica:D

    RăspundețiȘtergere