Totalul afișărilor de pagină

marți, 8 martie 2011

Mama.

 
Astazi, ziua de 8 martie celebreaza femeia la toate varstele, zambetul, gingasia, generozitatea si daruirea ei. Fiecare dintre noi avem câte un înger păzitor.O vedem când ne naştem,ii simţim prezenţa chiar şi atunci când nu e lângă noi. E mama. Ea e cu noi şi trăieşte prin noi.E în universul nostru sacru cea mai importanta persoana, sprijinul nostru moral.Desi,poate fara sa vrea...sau poate,crezind ca asa-mi va fi bine,m-a ranit de multe ori...dar o iubesc neconditionat,numai pentru faptul ca imi este mama.
Poti avea oricite mame dar,mama ta...buna sau rea...e doar una.

Îmi zboară prin minte milioane de cuvinte pe care aş vrea să le scriu pentru EA. Gândurile mi se învălmăşesc dintr-o dată... Mi se pune nodul în gât şi lacrimile îmi scaldă ochii... Mă gândesc cu drag la cea care mi-a dat viaţă şi nu ştiu cum să-i Multumesc...Iubirea ce straluceste in ochii tai ca un far in noapte,m-a ajutat sa gasesc de fiecare data tarmul...pe timp de furtuna. Iubirea ta,mi-a dat...ce am mai de pret:Viata! 

Si pentru asta,iti multumesc vesnic Mama.


 Inchei cu Trebuie Sa Traiesc.

gabriella.

3 comentarii:

  1. foarte frumos la multi ani sa fie sanatoasa si iubita ca asta conteaza cel mai mult:X:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc frumos Jigsau,aceleasi urari de sanatate ,iubire si fericire pentru mama ta,sora daca ai si prietena si colegele tale.O seara frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani , femeile e o comoara .
    Frumos postat pacat ca nu pot zice si eu La multi ani Mama :(

    RăspundețiȘtergere