Totalul afișărilor de pagină

duminică, 27 martie 2011

Viata merge inainte.

  
Viata este o insiruire de trairi bune si rele,nu avem de unde stii niciodata care,cum se va termina...dar viata merge inainte, trebuie sa ne oprim doar la ce simtim ca aduce bucurie in suflet. Ieri eram extrem de suparata,dar astazi facand o vizita la persoana care m-a suparat o viata,chiar mi-a fost mila cat de neajutorat era.Sunt oameni care atunci cand sunt in putere cred ca asa vor fi o vesnicie si traiesc intr-o nepasare totala,dar uita ca in viata vine si scadenta cand faci balanta vietii si la lucruri frumoase sau bune iesi in deficit. Asta este...multi nu  sunt in stare sau nu doresc  sa gandesca mai departe.Nu stiu daca indulgenta are de-a face cu iertarea,povara de a fi iertat este mai mare decat povara de a ierta.
 Sigur ca toti gresim si ne dorim iertare. Daca nu putem ierta, daca nu putem depasi anumite situati, nu ne iubim pe noi suficient. Iubindu-ne pe noi putem ierta...putem iubi.Sunt lucruri pe care le putem ierta, altele nu. Cert e ca daca nu iertam, povara e si a noastra. Realitatea este ca..orice are un sfarsit...si intodeauna exista un nou inceput,de aceea am hotarit sa iert pe toata lumea ,nu cred ca in viata avem timp sa ne gandim la cei ce gresesc fata de noi.Oricum am inteles ca daca suntem inzestrati cu o viata, ar trebui sa profitam de ea cat mai mult, s-o exploatam din toate punctele de vedere si cu un zambet zilnic o vom face mai frumoasa!
 Inchei cu Trebuie Sa Traiesc.
gabriella.

4 comentarii:

  1. "La greu se da cu cel mai puternic si la bine uita de prieteni" cam asa pot comenta la ce ai scris tu ..

    RăspundețiȘtergere
  2. O saptamana cat mai buna iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga mea,
    Cineva spunea ca"Oamenii intră în viaţa ta pentru un motiv, sezon sau o viaţă…
    Când vei şti care dintre ele este, o să ştii ce să faci pentru acea persoană.
    Când cineva intră în viaţa ta pentru un motiv, este pentru a îndeplini o nevoie pe care tu ai exprimat-o. A intrat pentru a te asista în momentele dificile, să te îndrume şi să-ţi acorde suport, să te ajute fizic, emoţional sau spiritual. Pot părea ca fiind trimişi de Dumnezeu şi sunt… Sunt acolo pentru motivul pentru care tu ai nevoie să fie. Apoi, fără vreo greşeală din partea ta sau într-un moment inoportun, această persoană va spune sau face ceva pentru a aduce această relaţie la sfârşit. Câteodată ei mor. Câteodată doar se îndepărtează… Câteodată îşi fac de cap şi te forţează pe tine să adopţi o poziţie. Ceea ce trebuie să realizăm este că nevoia noastră a fost satisfăcută, dorinţa noastră îndeplinită, munca lor terminată. Rugăciunea ta a fost ascultată şi acum este timpul să mergi mai departe.
    Unii oameni intră în viaţa ta pentru un sezon, fiindcă a venit rândul tău să împărtăşeşti, să creşti sau să înveţi. Ei îţi aduc o experienţă de pace sau te fac să râzi. Ei te pot învăţa ceva ce nu ai mai făcut. Ei îţi pot da de obicei o cantitate incredibilă de bucurie. Crede, este real! Însă doar pentru un sezon!
    Relaţiile de o viaţă te învaţă lecţii pentru o viaţă, lucruri pe care trebuie să le construieşti pentru a avea o fundaţie solidă emoţională. Treaba ta este să accepţi lecţia, să iubeşti acea persoană şi să pui ceea ce ai învăţat în practică în toate celelalte relaţii şi domenii ale vieţii tale.
    Se spune că dragostea este oarbă, dar prietenia este clarvăzătoare…”
    Îţi mulţumesc pentru că faci parte din viaţa mea… fie că este pentru un motiv, un sezon sau o viaţă!
    I-am cerut lui Dumnezeu să-mi dea toate lucrurile de care să mă bucur în viaţă.
    Dumnezeu mi-a zis: „Nu. Îţi dau viaţă ca să te bucuri de toate lucrurile”.
    I-am cerut lui Dumnezeu să mă ajute să-i iubesc pe ceilalţi cu aceeaşi dragoste cu care mă iubeşte El pe mine.
    Dumnezeu mi-a zis: „Ah, în sfârşit, începi să înveţi”.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Maria pentru comentariu,frumos ai expus totul.Da ai dreptate,dar cit esti in putere cred ca nu este corect sa te dezici de ceilalti,sa nu te intereseze de ei,pentru ca vine o vreme cind nu mai poti face nimic. Sint unii oameni care au trait deceaba...nu au invatat nimic.Te sarut si astept sa dai drumul la blog.

    RăspundețiȘtergere