Totalul afișărilor de pagină

joi, 21 aprilie 2011

Alegem cum sa traim.

 
Viata este un amalgam de trairi, si sentimente…este un vis nesfarsit, sau o imensa calatorie…trecem prin viata si mai avem nevoie de alte zeci de vieti pentru a descoperi adevaratul sens si scop .Viata este un test dat de Dumnezeu fiecaruia dintre noi pentru ca in viata sa invatam sa iubim,sa respectam,sa traim clipe pe care trebuie sa reusim sa le stapanim .Atunci cand trec prim momente grele ma gandesc ca Dumnezeu nu-mi da mai mult cat pot duce si ca maine este o alta zi in care voi ride.Viata asta a noastra este dura si sunt de parere ca viata si destinul ni-l facem noi singuri.Fiecare traieste pe acest pamant asa cum hotaraste el.Noi suntem singurii responsabili sa alegem cum sa traim. Si daca stau bine sa ma gandesc pot spune ca inveti sa te  bucuri de viata abia dupa ce i-ti da citeva palme si te face sa o iei de capat. Asteptarea asta..nici nu stiu ce astept,dar sunt sigura ca astept ceva..asteptam azi,ziua de maine dar stiti ceva? nu faceam nimic azi ca ziua de maine sa fie altfel si din nou planuri si vise si din nou asteptare ca maine sa nu o luam de la capat din nou. Cam asa suna anumite perioade din viata..si e trist pentru ca ne pierdem vremea cam degeaba,in loc sa ne bucuram de ceea ce aveam sau ni se ofera. Stiu,e greu sa nu ai vise,sa nu-ti faci planuri dar ce rost au toate astea daca uneori trebuie sa astepti mult prea mult ca sa le vezi si indeplinite. Pana la urma o singura viata avem bune ,cu rele e viata noastra  si trebuie traita.Sunt convinsa ca toti am trecut,trecem sau vom trece prin momente grele in viata dar trebuie sa fim optimisti si sa avem incredere in noi ...

Inchei cu Trebuie Sa Traiesc.
gabriella.

9 comentarii:

  1. ne-a fost oferit liberul arbitru...sa alegem propiul nostru drum....si avem puterea de a o face...uneori viata si cei ce apar in drumul nostru ne ajuta,sau ne opresc...dupa caz...dar sensul este sa mergem inainte..in orice situatie...pentru ca asa cum ai spus viata e una singura...Pentru a intelege rostul acestei vieti insa...trebuie sa intelegem de ce clipa este cea mai importanta...si abia atunci cind vom invata sa ne bucuram de ea,abia atunci vom sti cum sa ne bucuram de viata ce o traim...visele si dorintele...se nasc din sufletul nostru,din cea ce simtim sau din cea ce vedem sau intalnim...nu toate devin realitate si incercarea de a controla ceea ce visam e destul de greu...uneori imposibil...depinde din ce sau nascut...visele...pentru ca visele materiale uneori ne consuma o mare parte din existenta,si ne fac sa uitam ceea ce este mai important...clipa..viata

    RăspundețiȘtergere
  2. ...:)
    http://dmd-familia.blogspot.com/2011/04/dmd-familia.html...:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce frumos ai scris ! Parca e o incurajare pentru toti cei care uita ca viata ne-o facem noi ,iar ei incept sa-i invinuiasca pe ceilalti pentru faptul ca nu stiu sa se faca fericiti.Ai multa dreptate in ceea ce ai scris.

    RăspundețiȘtergere
  4. nimic de zis ca si pana acum ai foarte mare mare mare mare mare mare mare mare mare mare mare mare dreptate:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Interesant articol , mereu foarte sincer spus si foarte optimist .

    RăspundețiȘtergere
  6. Ady ,ca intotdeauna comentariile tale sunt minunate si foarte adevarate,se vede de la o posta ca vin de la un roman adevarat si sensibil.Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  7. dmd.,apreciez foarte mult blogul tau si iti multumesc pentru urari.Am preluat cu mare drag dmd-familia si fi sigur ca am sa-l urmaresc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Copilu diminetii ,prietenul meu drag ,iti multumesc ca mereu esti prezent la fiecare postare a mea.

    RăspundețiȘtergere
  9. Rafael,desi esti departe de tara,vad ca nu uiti de prietenii tai virtuali,de aceea eu iti doresc sarbatori fericite,sa ai o viata mai buna in Franta si cred cu tarie acest lucru ptr ca esti un tinar serios si hotarit.Stiu ca vrei mai mult ptr tine si de la viata.

    RăspundețiȘtergere