Totalul afișărilor de pagină

luni, 3 octombrie 2011

Bune sau rele...triste sau vesele...

Simt ca-mi plesneste capul de atatea ganduri...am o problema si tot incerc sa o rezolv...mai greu,dar nu ma las batuta. Gandurile astea care fac parte din viata mea de zi cu zi...care ma fac sa traiesc, sa sper la o schimbare pe care o astept...gandurile astea care pot fi atat de obositoare si care par ca un obstacol in viata. As vrea sa nu mai gandesc atat de profund,sa despic firul in patru...gandurile mele...bune sau rele...triste sau vesele...ele fac parte din existenta mea...si tot eu ma consolez ca atata timp cat gandesc...exist...poate singura propietate privata pe care nu o poate vizita nimeni si de care stiu numai eu si Dumnezeu ...sunt gandurile mele.
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

8 comentarii:

  1. Multumesc mult pt comentariu!>:D<

    Si eu am ganduri:) chiar multe si nu toate is bune, dar asta e:) Trec ele si problemele:D :D>:D<

    Te pup o seara frumoasa:X

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru putin C.L.M. ...imi face deosebita placere sa intru pe blogul tau.Am ganduri cu nemiluita...vreau sa fac multe si sper sa reusesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Gandurile au rostul lor , e complicat cand se multiplica si mai ales cele negative .

    RăspundețiȘtergere
  4. Gandurile cele negative iti recomand sa le ignori.

    RăspundețiȘtergere
  5. ..gandurile sunt foarte bune..dar depinde cum sunt canalizate..Orice fapta mareata provine dintr-un gand...Faptele marete nu se gasesc la tot pasul, si nu orice gand devine realitate, deci:
    cu cat mai multe ganduri, cu atat mai multe sanse pentru o idee brilianta :D
    Keep going :D.
    Saptamana frumoasa iti doresc.
    App, frumoasa voce mai avea marina voica :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Gandurile fac parte din noi...
    dar uneori nu trebuie sa le acordam prea mare atentie, pentru ca sunt unele rele care pursisimplu nu valoreaza prea mult si atunci trebuie lasate deoparete.

    RăspundețiȘtergere
  7. ti\otul va fi bine ,o fraza pe care o spun fiecaruia si in care nu cred singura ,dar nu conteaza)
    gindurile niciodata nu dispar si nicidecum nu se inlatura mereu esti cu ceva/cineva in gind ,ginduri fel de fel care exact pe foaie nu-ti incap niciodata asa e facuta lumea,si nici schimbarile nu duc la eliminarea gindurilor din constientul tau ,odata cu implinirea gindului cu trezirea la viata care devine din ce in ce mai grea se duc pe rind si gindurile care sau adunat de sec/min/ore/ani...etc...
    p.s ah da si traieste ,si arata ca puterea e in minile tale ,o creezi tu ,iar gindurile ,momentele care iti provoc sentimente de gol,pustiu,dezamagire sunt doar chestii care se strecura ca nicipul prin clepsidra >:D<
    p.s capu sus :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  8. O sa reusesti sa rezolvi orice problema, te vad foarte optimista si ma bucur pentru tine:)

    RăspundețiȘtergere