Totalul afișărilor de pagină

duminică, 30 octombrie 2011

Prea greu de vindecat...

Am multe intrebari in minte,un mare nod in gat si ...o lacrima care curge pe obraz...sau adunat atatea in sufletul meu...credeam ca sunt puternica...dar se vede treaba ca m-am inselat....chiar nu-mi dau seama cum am ajuns in acest punct. Ma doare sufletul...am un gol imens care cred ca nu va mai fi umplut niciodata...in momentul de fata simt o mare furtuna care trece ca un tavalug peste mine...furtuna deobicei trece,dar cea din sufletul meu...nu stiu. M-am luptat mereu cu viata si mereu am facut cate un pas inainte...dar acum refuz acesta lupta personala pentru ca sunt constienta ca nu fac altceva decat sa-mi chinui sufletul in ceasul cel rau. Stiu...pentru dureri ai nevoie de medicamente...dar cand te doare sufletul ...este prea greu de vindecat.
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

23 de comentarii:

  1. Iata ce imi scria cineva:
    ''Emoţionant de-a dreptul tot ce faci şi probabil că noi, cei care suntem sănătoşi, nu apreciem lucrul acesta. Te felicit că nu te dai bătut în faţa greutăţilor, e un lucru demn de apreciat, pe care mulţi nu-l pot face.''
    Iata ce am raspuns:
    ''sti ca am cele mai multe infrangeri si retrageri:), si nici macar in picioare nu pot sta cum trebuie:). Nu am uitat insa sa zambesc si sa incurajez pe altii. Multe multumiri pentru vizita!''
    Numai cine stie ce e suferinta poate ajuta pe cineva care e in suferinta, deci nu te lasa, sunt alaturi de tine. Multa putere iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. ai facut postarea anterioara cu regele mihai ..nu am putut sa comentez ca aveam netu inchis insa..singura lui greseala a fost ca la predat pe Antonescu .....atat in rest ramane Rege si pacat ca nu isi cere "tronul" inapoi...

    RăspundețiȘtergere
  3. RobertN ...esti un om minunat...recunosc ca am trecut mereu pe blogul tau,dar nu stiam mare lucru despre tine si despre boala ta. Dupa acest comentariu,ti-am rasfoit blogul si tu mi-ai dat o lectie de viata.Am ajuns la concluzia ca numai oamenii buni se confrunta cu suferinta si durerea.Ai o familie minunata si iti doresc din suflet multa sanatate .

    RăspundețiȘtergere
  4. Florea ...nu-i nimic ca nu ai fost prezent la fiecare postare,mai, despre rege,am mai spus nu am nici o treaba...dar este regele nostru...vrem nu vrem ,el exista.Eu am vrut sa arat educatia si cultura care se diferentiaza dintre ex- regele asa cum ii place cuiva sa spuna si Basescu Traian.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai spus tu bine ca numai oamenii buni se confrunta cu suferinta. Si acum intreb eu. Oare cat e de corect!?
    Fii tare. O sa treaca toate!

    RăspundețiȘtergere
  6. OK...Flyerboy ...multumesc,am sa tin cont de sfatul tau...se intampla sa avem momente de slabiciune.Multumesc frumos.

    RăspundețiȘtergere
  7. cand te doare sufletul ...este greu de vindecat...corect....insa, pentru tine nimic nu este prea greu, si stii asta...

    RăspundețiȘtergere
  8. Dupã imaginea cu trandafirul,ínteleg ca durerea este profundã.As putea spune cã ínteleg.Nu sunt bolnavã fizic,boala mea e sufleteascã.De multe ori ma trezesc noaptea spre dimineata,si trec mental prin toate problemele si toate bucuriile de pânã atunci.Iar dimineta ,când soarele ími da "bunã dimineata",eu trebuie sa iau o hotãrâre-"mã las coplesitã de resentimente si trecut"sau
    "o iau de la capat".Am invatat sa gandesc pozitiv,in ciuda tuturor problemelor care apar.
    Esti un suflet puternic si gândind pozitiv,vei aduce ín viata ta,lucruri pozitive.Dacã ai ajuns pânã astazi,deja esti o ínvingãtoare.Imbrãtisãri de la o necunoscuta,care vorbeste cu inima.O zi frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  9. Lasa minunea din tine sa te invaluie.lasa frumosul sa te incante.Uneori ne pierdem in noi insine..pentru ca fiecare lupta ne micsoreaza sufletul.Insa iubind il poti face din nou sa creasca.Iubeste-te si iubeste-ne suflet drag!Iti trimit lumina si caldura ..atat cat pot!

    RăspundețiȘtergere
  10. Gaby,cind vei invata sa ierti si sa te iubesti intii pe tine si apoi pe ceilalti, atunci nu vei mai spune ca este greu de vindecat sufletul!Eu stiu din expierenta proprie,ca tu poti...daca ai trecut peste ceea ce a fost...atunci vei trece oricind peste toate, cu conditia sa ierti si sa lasi totul in seama vietii.Te imbratisez cu tot dragul!

    RăspundețiȘtergere
  11. Pune inimile noastre ca pansament... va fi un strop mai bine!
    Cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  12. Sper sa se rezolve orice ar fi tot are o rezolvare. Sufletul se vindeca greu dar sa nu uitam ca nu suntem singuri. Chiar m-am intristat citind versuriele...

    RăspundețiȘtergere
  13. Mihai...multumesc pentru incurajare,te-am adaugat in lista mea de bloguri,le-am rasfoit caci am vazut ca sunt mai multe si chiar mi-au placut.

    RăspundețiȘtergere
  14. Solidaster ...stii ce ma raneste pe mine cel mai mult la oameni? Minciuna...si din pacate in societatea in care traim promoveaza acest lucru.Stiu,eu mereu gandesc pozitiv dar se mai intampla...

    RăspundețiȘtergere
  15. Larisa...multumesc,comentariul tau mi-a mers la suflet...da,la sufletul ala care o luase razna si chiar m-a mobilizat,ai dreptate stiu ca sunt iubita ,si eu va iubesc pentru ca intradevar suntenti prieteni virtuali adevarati.Multumesc ca existati.

    RăspundețiȘtergere
  16. MEG55 ...cata dreptate ai,stiu trebuie sa ma iubesc mai intai pe mine...tu ma cunosti destul de bine,am tot scris in cateva postari ca am niste proiecte. Vezi tu eu toata viata am fost un om cinstit ,corect,profesionist bun si de cuvant.Eu nici acum nu pot concepe ca daca am vorbit ceva...maine este altceva.Te imbratisez cu mult drag.Apropo,stii cat de rau i-mi pare ca Ryanna nu mai scrie...

    RăspundețiȘtergere
  17. Oana ...multumesc...toti aveti niste inimi minunate.Cat de frumos ai spus...

    RăspundețiȘtergere
  18. £avi H....nu te ingrijora...uite mi-am revenit si sper ca alta data sa nu mai am incredere oarba in oameni.De obicei nu am dat gres la acest capitol...dar iata ca sa intamplat.

    RăspundețiȘtergere
  19. Vin si eu in intarziere cu o incurajare si o imbratisare!


    O sa treci tu peste momentele astea pt. ca esti puternica!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  20. Esti o luptatoare este imposibil sa simt doar o secunda ceea ce ai simtit . Te apreciez

    RăspundețiȘtergere
  21. C.L.M. ...multumesc,si eu te imbratisez cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  22. Rafael Secret...sunt o luptatoare,dar cateodata mai dau gres.Si tu esti un luptator,apreciez mult ce faci acolo unde esti...eu una nu as putea face ceea ce tu faci in momentul de fata.Am citit tot,si pe blog si pe facebook,ideile tale sunt interesante si pline de maturitate.

    RăspundețiȘtergere