Totalul afișărilor de pagină

luni, 31 octombrie 2011

Traiesc si nu regret nimic ...

Traiesc...iubesc...invat si zambesc...cu bune cu rele trebuie sa traiesc. Poate va intrebati  de ce inchei eu cu "Trebuie sa Traiesc"...pai asta-i crezul meu....si a functionat. In clipa cand am aflat ca am cancer am luat o agenda si in fiecare  dimineata cand ma trezeam,notam ziua data si aceste cuvinte cu care v-am obisnuit. Trebuie ... traiesc si nu regret nimic din ce am facut...din ce m-i s-a intamplat...traiesc dupa regulile societatii in care traim,care in ultimul timp m-a dezamagit complet,dar mai ales traiesc dupa regulile si principiile mele in care cred cu adevarat...mereu m-am ascultat pe mine si am actionat asa cum am simtit eu. Sunt zile in care traiesc,in care plutesc de fericire si zile in care tristetea si durerea ma innebunesc...sunt momente in care ma prabusesc interior...urasc aceste momente de slabiciune pentru ca le am si eu ca orice om...inteleg foarte bine este perfect uman sa am astfel de stari. Da...am zile cand sunt slaba...cand simt ca ma doboara ceva...da...eu cea optimista,cea puternica...dar promit sa lupt si sa nu mai am astfel pe sentimente. Multumesc frumos pentru comentariile facute la postarea anterioara,au fost cuvinte de incurajare care m-au emotionat si m-au adus cu picioarele pe pamant...multumesc frumos prieteni virtuali.
 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

14 comentarii:

  1. Vrei sa facem impreuna un articol ? Rafael Secret

    RăspundețiȘtergere
  2. Rafeal Secret ...da sigur ca vreau,pentru mine este o provocare si abia astept...trebuie sa-mi spui despre ce este vorba. Astept vesti de la tine.

    RăspundețiȘtergere
  3. C.L.M....imi revin singura,a fost doar o slabiciune omeneasca. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Florea...tu esti mereu vesel,esti sarea si piperul in virtual.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ştii la fel de bine ca şi mine că, în spatele degetelor ce apasă tastele, sunt suflete... care se prezintă "virtual" aşa cum sunt. Cu bune, cu rele, cu vise, cu veselii şi cu dureri.
    Să fii bine, puternică atunci când ai nevoie de putere şi sensibilă în momentele în care îţi aduci aminte că eşti un simplu om.

    RăspundețiȘtergere
  6. Oana ...minunata mea Oana care scri atat de frumos,multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce frumos sa scrii asta in carnetel, si cand ma gandsc ca altii au viata si nu o pretuiesc. Eu am inceput sa ma tem de viata...

    RăspundețiȘtergere
  8. traieste clipa....si toti ar trebui sa facem astfel...

    RăspundețiȘtergere
  9. £avi H. ...asa am hotarat eu sa scriu atunci in agenda mea ca trebuie sa traiesc.Si acum fac la fel in fiecare dimineata.

    RăspundețiȘtergere
  10. roscata din vis ...inainte nu pretuiam clipa,eram mereu ocupata,acum chiar stiu sa pretuiesc tot ce tine de viata.

    RăspundețiȘtergere