Totalul afișărilor de pagină

duminică, 2 octombrie 2011

Vad altfel viata acum...

Luna aceasta se fac trei ani de cand intr-o zi de octombrie aflam ca sunt bolnava de cancer. Da...am avut curajul sa lupt cu cancerul si sunt sigura ca in orice moment pot sa o iau de la capat. Aceasta boala a secolului 21 pot spune ca m-a resetat...eu vad altfel viata acum...aveam prieteni destui la acel moment...dar cu timpul m-au parasit. Eu mereu am spus despre ei ca au fost...da, am scris bine...au fost...oameni de vreme buna. Nu, nu imi pare rau...pentru  ca am castigat prieteni extraordinari...cred ca in astfel de momente iti dai seama de prietenii adevarati.  Oricat de mult ar fi fost familia si prietenii  alaturi de mine...eu tot timpul am fost constienta ca lupta cu aceasta boala este o batalie  data de una singura,dar important este ca am descoperit oameni minunati dispusi sa-mi ofere cu generozitate prietenia lor...acestia sunt multi si pretiosi.
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

13 comentarii:

  1. Multumesc frumos Invizibilul ...si tu sa ai parte de multa...multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ştiu ce să zic... că am intrat la tine pe blog din instinct. intru mereu cu gândul să mai citesc ceva, citesc, vreau să zic ceva şi totuşi... mă abţin.
    Nu mai ştiu ce trebuia să zic. Oricum eşti o fire mult mai puternică decât mine şi probabil, de asta instinctul mă readuce la tine..
    Baftă şi multă sănătate!

    RăspundețiȘtergere
  3. Gaby,La multi ani!Sa ai sanatate si sa nu mai fii nevoita sa lupti pentru ea!Eu stiu la fel de bine ca si tine ce inseamna "sa lupti pentru sanatate"Clipe senine si fericite in viata ta !

    RăspundețiȘtergere
  4. Să aduni cât mai multe luni, cât mai mulţi ani... în care să dai viu glas mulţumirii că eşti în sănătate.
    Deci, să fii... în bună sănătate!

    RăspundețiȘtergere
  5. ei, felicitari pentru castigarea luptei.
    si da, invingatorul este intotdeuna singur...chiar daca ai oameni in jurul tau, batalia tot tu o duci, forta tot a ta ea si castiga mereu cei care nu renunta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sorin...eu cand te-am cunoscut pe blog, tu erai un om puternic...optimist. Imi place sa cred ca esti la fel,gandeste la proiectele pe care le ai in plan,lupta pentru tine. Nu vreau sa te cicalesc dar stiu ca tu poti mai mult...si eu am avut perioade cand nu totul a decurs cum am vrut eu...dar trec toate...important e sa-ti spui ca trebuie sa reusesti. Sa ai o seara minunata si linista.

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc frumos Oana...ii multumesc lui Dumnezeu tot timpul ca traiesc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Crisa ...esti o draguta...asa este cum am scris in fata bolii esti singur...si de tine depinde daca mai poti merge mai departe. Multumesc frumos.

    RăspundețiȘtergere
  9. MA BUCUR CA AI AVUT PARTE SI DE PRIETENI ADEVARATI.

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna! Prima oara pe aici. Prietenul meu cel mai bun avea cancer. L-am intalnit in 2003, in spital, unde eram la perfuzii 3 pe loc, ca la facultate:). Eu am alte probleme, dar trebuind sa mergem la acelas salon, am ramas prieteni. Amandoi vedeam viata altfel, total diferit, si eu am ramas fara marea parte a prietenilor, si el. Ne imparteam bunurile intre noi, nimeni nu ne forta, si familia mea tinea la el mult. A ramas in continuare prietenul meu cel mai bun, desi... acum el se odihneste. Daca e sa aleg intre cantitate si calitate, eu aleg calitatea. Orice clipa e acum pretioasa. Iti doresc sanatate si putere!

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna RobertN,multumesc de comentariu,acum am vizitat blogul tau si trebuie sa recunosc ca imi place,incat l-am adaugat in lista mea de bloguri.Ceea ce ai scris despre prietenul tau...ma impresionat enorm.Sa ai o seara frumoasa si linistita.

    RăspundețiȘtergere