Totalul afișărilor de pagină

joi, 6 septembrie 2012

Respect pe fiecare...

In perioada de pauza pe blog m-am ales cu un "prieten" care se numeste Anonim  si care comenteaza neobosit la posturile mele. Daca comenteaza ,nu ma deranjeaza...dar modul cum o face lasa de dorit,incat am decis sa nu public comentariile. Eu cred ca daca ceva nu-mi place sau nu sunt de acord cu o opinie care o gasesc pe un blog...pot trece mai departe. Imi place critica,dar sa fie constructiva si argumentata,dar jignirile,chiar ca nu le pot inghiti. Toti avem zile in care ne simtim mai tristi si cred ca este normal sa-ti asezi gandurile dupa starea pe care o ai.  Stiu ca nu pot schimba eu asemenea oameni,pentru ca ei nu sunt in stare sa inteleaga mesajul  scris in care cuvintele au bucati de suflet scrise in virtual. Am sa ignor acest Anonim care printre mesajele scrise cu rautate isi exprima parerea de rau ca nu am murit. Spun ca am sa-l ignor  pana se va plictisi sa ma mai deranjeze. Am sa scriu in continuare...pentru ca imi place si ma simt bine cand imi astern gandurile...chiar nu cer nimic nimanui,nici macar aprecieri...dar un lucru stiu...nu suport jignirile facute asa din senin. Respect pe fiecare in spatiul virtual si mereu am fost atenta cand am comentat ceva. Sunt constienta caci cuvintele urate se scriu si spun mult mai usor decat cele frumoase sau decente...pentru ca este foarte usor sa arunci cu vorbe grele mai ales cand nu cunosti acea persoana. Ce sa mai spun!  Poate si lumea in care traim ne face sa fim lipsiti de sensibilitate,omenie si de bun simt din ce in ce mai des.                             Inchei cu Trebuie sa Traiesc. gabriella.

6 comentarii:

  1. Unii probabil cred ca se scutura de badaranie, impolitete si de nesimtire daca arunca noroi si stropesc cu jigniri oameni pe care nu-i cunosc, crezandu-se la adapost prin simpla lor prezenta pe internet.
    Gabiela, astept cu placere si voi citi (ori de cate ori voi putea) postarile tale. Astfel de persoane, cum ai spus mai sus, nu merita nici macar o clipa din timpul nostru.

    RăspundețiȘtergere
  2. ştii,de când cu posibilitatea scrierii în virtual,inconştient am devenit cumva asemeni persoanelor publice...şi chiar dacă nu apărem pe la tv.sau prin presa zilei sub o formă sau alta,lumea judecă..sigur jignirile dor..dar să încercăm a ne detaşa de ele..se exprimă o părere de către cineva ce din instinct ne antipatizează..există şi în viaţa de zi cu zi persoane pe care nu ştim de ce în interiorul nostru le respingem..
    sigur buna creştere îşi spune cuvântul..şi una este a-ţi exprima o părere fără să jigneşti pe cineva alta e să ocoleşti persoana,în cazul de faţă fără a citi blogul respectiv...
    unii oameni[şi aici cred că este cazul ori vreunei persoane ce te cunoaşte f.bine caz în care ai comunicat şi în particular cu ea,spun din experienţă,ori este un tânăr-tânără ce nu a trecut încă prin încercări ale sorţii şi are impresia că o boală cumplită nu-l[o]va atinge niciodată..se înşeală amarnic..va fi lovit/ă când nici nu gândeşte..chiar dacă nu va face el/ea cancer,divinitatea îi va da o lovitură prin îmbolnăvirea celei mai dragi persoane[fie soţ/ie,fie copil,fie părinte,fie iubit/ă]..prin urmare dacă nu cunoaşte legea bumerangului o să conştientizeze într-o zi că aceste vorbe spuse se vor răzbuna pe fiinţa lui/ei,într-o bună zi..
    ptr.că VIAŢA NU IARTĂ niciodată pe nimeni.
    din păcate unii vor realiza prea târziu acest lucru.
    Gabriella,prin ce ai trecut tu să nu dea D-zeu la nimeni..iar cei care te blamează şi spun acest lucru îngrozitor că mai bine mureai,probabil au descoperit gena nemuririi în ei şi cred că pe ei moartea îi va ocoli..ce eroare!..dar creştini fiind,să spunem totuşi,"iartă-i Doamne,că nu ştiu ce spun".
    îţi doresc un început de weekent cu pace şi lumină în sufletul tău!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ryanna...ai dreptate si iti multumesc pentru comentariu...stiu ca pui mult suflet in vorbele tale. Nu pot decat sa spun ca viata noastra este ca un jurnal ...sau ca o pagina de blog in care fiecare scrie ce simte in acele momente.Orice om simte nevoia sa se confeseze...,sa fie incurajat si sa stie ca nu este singur. In legatura cu acest personaj ,nu cred ca ma cunoaste,o face doar din rautate sau poate nu are alta treaba...sau poate enerveaza ceea ce scriu.Nu stiu,oricum nu ma las intimidata sau sa pun la inima ceea ce face un personaj in spatele monitorului. Te imbratisez cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  4. ideisiidei...multumesc mult ptr cuvintele frumoase.Eu accept critica foarte bine atunci cand vad ca omul este bine intentionat,insa ma doare enorm cand dau piept cu rautatile unora,pentru ca nu derajez pe nimeni. Este clar ca este cineva care se joaca cu nervii mei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu cred ca toata lumea are un Anonim care vorbeste cu jignituri.
    Nu avem ce face, daca lor le place asa sa se afle in treaba fara vreun sens:-j
    E foarte bine sa-l ignori :X

    RăspundețiȘtergere
  6. Denisa...ai dreptate. M-am hotarat sa nu mai bag in seama toate prostiile.Simplu,nu mai citesc comentariile cu numele de Anonim.

    RăspundețiȘtergere