Totalul afișărilor de pagină

duminică, 23 septembrie 2012

Sigur, maine va fi bine...

Maine este operatia sotului meu...nici nu vreau sa ma gandesc  prin ce trece sufletul meu. Simt ca deja de acum am intrat in acea febra a emotiilor. L-am intrebat daca ii este frica si mi-a raspuns ca nu. Chiar nu cred acest lucru,un om ca el care nu a facut macar o injectie de ani de zile,nu pot sa cred!. In fine,este bine ca are starea asta mai degajata,sper sa nu fie mascata. Astazi mi-am ocupat timpul cu fel de fel de treburi care nu erau necesare pentru ca toate erau in ordine,dar simteam ca nu pot sta locului...trebuia sa fac ceva incat sa nu ma mai gandesc la nimic. Doamne...sufletul meu in viata esta este exact ca vremea...acum este plin de soare cu bucurii...acum este acoperit de nori de tristete,cu acesti nori care simt acum ca imi acapareaza fiecare bucatica din suflet. Si ce bine este cand te eliberezi de acesta durere si simti ca soarele rasare iar !. Gata...termin cu vaicareala...simt ca nu ma mai recunosc...sigur maine va fi bine, eu voi fi cea puternica care imi doresc mult timp de acum in colo ca soarele sa ramana in sufletul meu.  Sunt convinsa de acest lucru.
     


Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

9 comentarii:

  1. Bun gasit,draga mea! M-am intristat ce am citit.Fara operatie nu se poate?
    Dumnezeu e Mare si cu siguranta totul va fi bine.Va doresc puterea de a trece peste tot si toate si va fi asa cum va doriti! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am constata de o saptamana ca blogul meu nu se mai gaseste in Google,a disparut,este inactiv,asa mi s-a spus.Am facut eu ceva? Am dat vreo setare gresita????

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Ana,am controlat si eu si am vazut blogul tau ca este pe Google. Nu stiu de ce zici ca este inactiv...nu cred ca ai setat ceva gresit,poate cineva a banat .Chiar nu stiu,dar faptul ca poti comenta si publica,nu cred ca este ceva. In legatura cu operatia,trebuie sa aibe loc. Sper sa fie bine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Gabriella,iti multumesc pentru sfat,ajutor si-mi doresc ca ziua sa te gaseasca fericita de reusita operatiei...
    Blogul nu mai era setat pe motoarele de cautare,probabil ca am intrat eu si am schimbat fara sa-mi dau seama;am corectat asta,dar dupa ce am discutat aseara cu tine!
    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ana...multumesc frumos ptr incurajari,din pacate astazi nu a avut loc operatia,i sa mai facut o analiza si nu a iesit pina la orele 13.Daca analizele nu sunt in limite normale nimeni nu risca.Astazi pana dupa orele 12 am crezut ca innebunesc...cred ca preferam sa fac eu mai multe operatii!Maine are loc operatia.

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna,Gabriella si-mi pare tare rau ca se prelungeste suferinta si stresul,emotiile... dar se pare ca tot raul va fi spre bine! Asa sa te ajute Dumnezeu! Ganduri bune,prietenesti,pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ana...multumesc mult ptr gandurile bune,acum la orele 21 am deschis calculatorul,am fost sa-l aduc pe sotul meu acasa,peste doua saptamani asteptam sa vina rezultate de la biopsie care sa facut sub anestezie generala,apoi se va face operatia in sine.Am intampinat greutati caci analizele au iesit cam proate la inceput,acum cu ajutorul medicamentelor totul este sub control. Speram sa fie bine in final.Multumesc inca o data si te imbratisez cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  8. să dea Dumnezeu să iasă bine biopsia şi să treceţi cu bine peste acest moment greu din viaţa voastră..am trecut să văd ce mai faci că nescriind de atâtea zile pe blog,mă alarmasem..văd că sunteţi în stend-by..nu cunosc cauza bolii,dar mă gândesc,pe treapta asta cu leacuri naturiste nu aţi încercat?..sigur,plantele ,mierea şi alte produse nu tratează boala în sine,dar întăreşte sistemul imunitar,ceea ce este f.important.
    îţi doresc multă sănătate şi putere să treceţi peste acest impas!
    te îmbrăţişez cu sufletul!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ryanna...multumesc de vizita.Drept sa-ti spun nu prea am mai avut tragere de inima sa scriu...asteptarea este foarte grea.Este vorba dupa cum spune medicul de o afectiune la laringe,toata vara si-a luat apa rece cu ghiata din congelator la servici. Exact acum o luna a ragusit si vad ca acesta ragusala persista.Eu sunt omul care nu ma imbat cu apa rece,imi place sa ma informez si aceasta situatie chiar nu-mi place ,plus ca este un om care nu are curajul sa invinga o boala chiar cum ar fi ea. Asta este Ryanna...Multumesc inca o data si te imbratisez cu tot dragul.

    RăspundețiȘtergere