Totalul afișărilor de pagină

luni, 15 septembrie 2014

Acum realizez...

Viata mea este frumoasa datorita oamenilor care sunt sau au fost in viata mea. Eu sunt azi unde sunt ,datorita suferintelor prin care am trecut.Nu de multe ori imi spuneam ca sunt un om simplu...pai daca stau sa ma gandesc,nu am cum sa fiu un om simplu daca doresc sa-mi indeplinesc dorinta,misiunea,visul...acela de a ajuta oameni. Recunosc nu sunt prea modesta,dar asta sunt!Iubesc oamenii ,iubesc viata...iubesc tot ce ma inconjoara pentru ca sunt o luptatoare care nu se multumeste cu putin.Invat zi de zi sa fiu deschisa chiar daca pot parea vulnerabila, sa iubesc chiar daca pot fi ranita... sa risc chiar daca mi-e frica. 
Acum simt ca am atata viata in mine, atata bucurie incat o  voi darui tuturor.Imi simt sufletul usor, traiesc bucurii dar si tristeti, iubesc viata dar si fiecare floare,fiecare raza de soare,fiecare ploaie, fiecare gand si fiecare prieten.Acum realizez ca este o minune sa deschizi ochii dimineata  si sa simti ca ai pentru ce trai...mai ales sa traiesti pentru tine si pentru cei dragi.
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.


3 comentarii:

  1. Frumoase postari draga Gabriella..
    Trec cu placere pe la tine.
    Pe blogul meu sunt anumite nereguli si nu stiu cine le provoaca: nu se mai poate trimite pe Google si asta vad si la tine... ct despre vizitatorii mei..nici maca nu mai apra.. am ramas la stadiul tot de 29 ca acum cativa ani..oare asa urat arata ce fac aciolo???
    Ma bucur pentru tine !
    Sa fii iubita!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara Ana,acum am vazut comentariul tau...eu in aceste zile fac niste cursuri si ajung pe la orela22..Nu am inteles ce nereguli ai...uite eu cand trimit un comentariu la unele bloguri imi vine inapoi.Nu la toata lumea.Poate suntem noi de vina cu unele setari!Te imbratisez cu drag. Sa stii ca eu pot sa trimit postarile mele pe google plus.

      Ștergere
  2. Buna dimineata,o zi cu reusite si cat mai frumoasa sa ai.
    Scuza-mi greselile..probabil ca-mi era foame?? Multumesc pentru raspuns!
    Poate ca ai dreptate in ce spui si ca totul este legat de setarile facute de mine,desi..ma indoiesc..in sensul ca nu am umblat pe acolo de ani... Pup!
    Pentru tot ce scrii si postezi doar: minunat!

    RăspundețiȘtergere