Totalul afișărilor de pagină

joi, 18 septembrie 2014

Barbatul vietii mele...la multi ani !

Pot sa spun ca sunt o femeie norocoasa...si spun acest lucru pentru ca l-am cunoscut pe sotul meu.Un om deosebit care a acceptat sa fie alaturi de mine la bine si la greu.El a fost omul care m-a inteles intotdeauna si nu a fost clipa sa nu simt sprijinul lui atunci cand a fost nevoie. ..el este cel mai minunat lucru din viata...fara el viata mea ar fi ca o ratacire si...fara sens.Toata viata am mers pe drumul vietii impreuna...la facultate impreuna...la munca impreuna. Se spune ca atunci cand lucrezi in aceeasi companie cu sotul ,nu este bine. Vreau sa spun ca este total gresit. Da sunt norocoasa,pentru ca am ales sa-mi petrec toata viata alaturi de un om atat de sensibil si  de minunat...am ales  un om, care a fost alaturi de mine  chiar, in toate momentele mele...bune si  rele.El este sotul meu care merita tot ce este mai bun de la viata.Pentru mine este cel mai minunat om din lume...este aerul pe care il respir, fara el nu as putea trai .Il iubesc cu toata inima pentru ca este cel mai bun prieten....el este omul meu frumos caruia drept multumire pot sa ii ofer doar toata dragostea, respectul si intelegerea mea.Altceva mai bun nu am pentru el pentru ca,  el este tot ce am mai bun in viata. Cred ca a iubi,nu are grade de comparatie...nu poti iubi mai mult sau mai putin,iar iubirea fata de el este cel mai minunat lucru din viata. La multi ani frumosi cu sanatate ... iti multumesc ca imi oferi clipe de neuitat si ca esti sotul meu !
 

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella. 

6 comentarii:

  1. Farte frumosă postare!..de-a dreptul înduioșătoare...am retrăit timpul pe care și eu l-am petrecut cu soțul meu o lungă perioadă de viață și am înțeles cât de darnic a fost Dumnezeu cu mine că l-am întâlnit..și pentru mine a fost singurul prieten din viața mea căruia îi spuneam totul găsind înțelegere și sprijin..într-o familie dacă soții nu sunt deschiși unii față de alții,dacă nu au încredere unul în altul,viața nu va fi de loc plăcută pentru nici unul din ei...iată că noi avem un punct comun,mai puțin drama mea pe care nu ți-o doresc să o trăiești sub nici o formă,și anume că am fost aleșii sorții să găsim alături un partener de viață ideal..dar sigur aici sunt și meritele tale..pentru că dacă nu ai fi avut sufletul frumos pe care-l ai,dacă nu ai fi înțeles că într-o căsnicie,trebuie să fii alături la bine și la greu cu partenerul de viață(și tu ai demonstrat prin episodul din anii trecuți când l-ai susținut și ai fost alături de el sprijinindu-ul într-o ipostază neplăcută a vieții)dumnezeu ar fi vrut altfel..
    Dar să nu o mai lungesc,primește și din partea mea un sincer LA MULTI ANI,pentru soțul tău și urarea de a trăi împreună mulți,mulți ani cu sănătate bucurii și împliniri sufletești!
    Cu drag,
    ryanna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Ryanna...stiu ce simti!. Vine o vreme cand ramanem doar cu amintirile.Te imbratisez cu drag.

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Multumesc Robert si tu sa ai parte de multa sanatate si liniste!

      Ștergere
  3. La multi ani , sotului tau drag! Sa fiti fericiti si multumiti toata viata voastra frumoasa! Sunteti un exemplu de iubire pentru noi , ceilalti! Iubiti-va si iubiti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim frumos rodin radu si noi va dorim multa sanatate , o viata frumoasa si plina de iubire!

      Ștergere