Totalul afișărilor de pagină

vineri, 12 septembrie 2014

Sufletul nu cunoaște amânarea...

"Sufletul nu cunoaște amânarea. Sufletul îți cere acum, simte acum, plânge acum, râde acum. El nu amână tristețile pentru mai târziu și nici nu ține în loc zâmbetele.
Sufletului îi e dor și nu-i trece de dor. El plânge chiar și după ce ochii rămân fără lacrimi, iar uneori, se simte singur chiar dacă, de fapt, tu nu ești singur.

Sufletului îi este străină amânarea. El cere ce-i al lui și se tânguie după ce-i lipsește. Pentru el nu există mâine."-sursa Iustina Ţalea Dinulescu-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

2 comentarii:

  1. Pentru mine sufletul este ca un magazin de emotii. Este un fel de... cutia neagra pentru Dumnezeu. Acolo este memorata toata viata noastra, dar ramane un loc fara varsta. "ageless". Am privit cu atentie acest proces de memorizare si, dupa o anumit timp, totul e devenit mai clar... din pacate, tinerete noastra a trecut deja... si acum, multe din clipele noastre le gasim acolo, trecand din creier spre inima si apoi din acest loc minunat. (imi cer scuze pentru acest traducere) Multumesc Gabriella pentru blogul tau plin de adevar ! Ioan

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc frumos domnule Ioan ptr comentariul si vizita dumneavoastra la mine pe blog.Va doresc din suflet zile frumoase si pline de bucurii!

      Ștergere