Totalul afișărilor de pagină

duminică, 22 aprilie 2018

Cu un zâmbet...

"Pe oamenii frumoși nu îi găsești oriunde, dar îi întâlnești întâmplător, în clipa în care ai nevoie de o astfel de persoană minunată.
Pe oamenii frumoși nu-i alungă coincidențele, întâlnirile inopinate, nu-i sperie greutățile și nu se simt complexați.Pe oamenii frumoși nu trebuie să-i cauți și nici să depui mare efort, ei vor apărea subit în clipele grele din viața ta exact ca un miracol mult așteptat. Vei da peste ei la fiecare pas, dar uneori nu-i vei recunoaște. Nu, nu sunt invizibili, ci mai degrabă ascunși de priviri răutăcioase, de minți perverse și rele, de suflete urâcioase. Oamenii frumoși sufletește sunt minunea noastră de fiecare zi. Cu un zâmbet, cu o vorbă dulce, cu un gest bând reușesc să înfăptuiască minuni. Căci nu e nimic mai prețios în momentele de cumpănă din viață decât un astfel de om, de suflet, de minune. Omul frumos sufletește dăruiește din inimă, nelimitat. Se comportă ca orice om obișnuit, iubește și suferă ca un om obișnuit, dar niciodată nu se lasă îngenunchiat de soartă. Are întotdeauna o vorbă bună pentru tine, un sfat înțelept, un zâmbet, o îmbrățișare. Este lângă tine atunci când ai nevoie de cineva și chiar în clipele în care nu vrei să vezi și să vorbești cu nimeni. Este brațul care te consolează, prezența care te liniștește, oaza către care dorești să eșuezi. Oamenii frumoși sufletește sunt cei care îți fac ziua mai frumoasă, cei care te ascultă indiferent de oră, cei care lasă ușa deschisă pentru tine indiferent de împrejurări..."
"Gândurile frumoase înmuguresc în suflete pure... iar lucrurile mici sunt cele care pot umple cu dragostea lor cea mai importantă cameră a sufletului nostru..."
...Într-o zi, mi-am dorit să fiu un creion. Mi-aş fi dorit să pot să scriu destinul oamenilor, să pun acolo multă fericire, multă înţelepciune şi multă, multă sănătate. N-am reuşit.....şi dacă nu pot fi un creion, atunci să mă ajute cineva să fiu o gumă de şters......Tare mult mi-aş dori să şterg tristeţea şi durerea din sufletul oamenilor!!!! Dar pot să ofer un zâmbet pentru tine!!"


Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Un comentariu: