Totalul afișărilor de pagină

luni, 23 aprilie 2018

Si nu stii...

"Si nu stii ce ochi care s-au stins candva pentru un vis, nu stii ce maini ce s-au jertfit candva pentru o credinta, nu stii ce inima ce a murit candva din prea multa iubire, iti mangaie acum nevazut sufletul si plang acum prin ochii tai.
Si nu stii al cui e visul frumos ce iti bucura dintr-o dat sufletul, nu stii ce dureri nealinate isi cauta acum un raspuns prin setea ta, nu stii cine se bucura acum, prin ochii tai, de un loc drag de care i-a fost atat de dor.
Nu stii. Simti. Si atat. Si iti intinzi mana plina de dor, s-atingi visul sfant ce lor le-a fost smuls.
Nu stii. Doar mergi inainte. Si atat.
Stii un singur lucru. Si iti e de ajuns. Caci e singurul lucru sigur, mai sigur decat zidurile inchisorilor care le-au inghitit trupurile- dar nu nadejdea, tineretile- dar nu sufletul, vietile- dar nu viata vesnica. Singurul lucru sigur- mai sigur decat toate afisele astea care costa averi si din care iti zambesc fatarnic fetele vandutilor astora de care nu isi va mai aminti nimeni peste sute de ani- decat cu furie si blesteme.
Stii singurul lucru sigur. Mai sigur de un milion de ori decat realitatea asta sinistra pe care ti-o vand ambalata in sclipici, scandal si fundal sonor de film prost.
Tu stii...Si mergi mai departe. Tot inainte. Ca razi, ca plangi, orice ar fi.
Caci tu stii... Tu stii bine, din ce in ce mai bine, din ce in ce in ce mai bine, un lucru care nu are nevoie de traduceri, afise sau reclama...acel lucru care trece, dincolo de timp, de ziduri si morminte, ca un curent prin inima ta.
Tu stii...Fara sa stii macar de unde si cum si de ce o stii... Dar stii sigur, din ce in ce mai sigur...
Ca se vor intoarce intr-o zi!"
-sursa-FLOAREA DIN ASFALT-


Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu