Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 18 decembrie 2010

Adevar...sau minciuna?

Adevarul...este atit de greu...cind vrei sa afli un adevar trebuie sa intrebi atunci,la momentul potrivit,nu mai tirziu,pentru ca adevarul poate deschide niste rani si va face mai mult rau decit bine. A spune adevarul este cel mai greu lucru .
I-ti trebuie curaj de doua ori,odata sa-l spui si a doua oara sa suporti consecintele. Parerea mea este ca atunci cind spui adevarul,te eliberezi de o povara,te simti liber sufleteste,pentru ca doar cei ce spun adevarul sint fericiti. In schimb cei ce mint se afunda tot mai mult cu fiecare minciuna,si cind vor sa iasa la suprafata nu mai gasesc calea,s-au o gasesc foarte greu.
Adevarul trebuie sa fie in totdeauna pur,direct,detasat de toate,dar totusi citeodata a spune  adevarul este mult mai greu,decit o minciuna.Adevarul poate fi uneori mai dureros,dar in viata  preferi sa suferi prin urmare a adevarului,decit sa te complaci in minciuna. Totusi exista un moment in viata fiecaruia cind toate adevarurile se prabusesc.Nu este o criza mai mare in viata unui om decit atunci cind vede ca tot ce a insemnat un adevar,o lege,totul este infirmat de realitatea care darima totul.Cred ca un adevar ne face mai mari decit o suta de minciuni bine spuse,pentru  ca pina la sfirsit cel ce ramine intact,va fi adevarul.

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu