Totalul afișărilor de pagină

joi, 24 februarie 2011

N-avem timp.

  Timpul...e ciudat. Atunci cind faci un anumit lucru sau  pur si simplu esti fericit,ti se pare ca zboara orele si zilele ca si cum ar fi secunde. Dar cind esti trist sau plictisit sau astepti ceva cu nerabdare ti se pare ca orele parca ar fi secole. Fiecare dintre noi a ignorat timpul cel putin o data in viata. Dar...ce ar fi daca timpul s-ar opri ?Cred ca timpul este tot: inseamna ginduri,sentimente,actiuni,responsabilitate. Daca opresti timpul,se opreste totul pentru ca as zice ca timpul si destinul sunt sinonime. Stim ca totul se va sfirsi intr-o buna zi pentru noi,dar nu stim exact cind. Imi propun de azi inainte sa fac totul foarte repede,sa intrec timpul un pic si sa traiesc mai mult. Cred ca am capacitatea de a opri timpul si sint destui oameni care o pot face,il opresc pentru o secunda,da...il opresc in imaginatia mea,dar atita vreme cit eu simt asta,apoi ma joc cu orele,cu ceasul cu...zilele.




Inchei cu Trebuie Sa Traiesc.

gabriella.

9 comentarii:

  1. Sigur am sa-l vizionez,mai ales ca vine de la un maestru specializat in ciocolata.Sint curioasa in luna martie la ce te mai gindesti.Oricum blogul tau emana bucurie si energie printre prietenii virtuali.Multumesc de vizita,si sa stii ca am trecut si citit blogul tau.

    RăspundețiȘtergere
  2. Umor si bucurie in martie !
    Multumesc pentru vizite !

    RăspundețiȘtergere
  3. mie imi spui cu timpu cand am revenit la fosta echipa ..mama mama cat am asteptat sa inceapa campionatu si mai era doar 1 luna :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa fi sanatos Invizibilul,sa ne incanti si distrezi cu postarile tale.Ai avut o idee minunata.O seara ff buna.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  7. :-< punctul meu slab . TIMPUL IMI E DUSMAN.
    Chiar atat de suparat sunt pe EL de mi-am facut un tatuaj pe piept TIMPUL IMI ESTE DUSMAN in lb romana , suna ciudat , dar asa am simtit.

    RăspundețiȘtergere
  8. niciodată nu avem suficient timp pentru tot ce am dori să facem...şi nu cred că există om care părăseşte această lume deplin împăcat cu sine şi cu viaţa,pentru că toţi am vrea să fim nemuritori...bine cineva s-ar găsi să spună că ar fi plictisitor..şi atunci de ce fug toţi de iad şi doresc raiul,unde se spune că e linişte şi o veşnică primăvară?...oricum viaţa şi moartea rămâne un mister total ptr.oameni..nimeni nu cunoaşte adevăratul sens al existenţei pe pământ...că unii afirmă una,alţii alta..sunt doar presupuneri..evident e cazul să trăim secunda..timpul nu are nici trecut nici viitor..el are numai prezent..cum bine spunea Eminescu în poezie:"cu mâine zilele adaugi,..cu ieri viaţa ta o scazi..şi ai cu toate astea-n faţă,de-a pururi ziua cea de azi...":)...

    RăspundețiȘtergere