Totalul afișărilor de pagină

duminică, 20 februarie 2011

Ne miscam,traim...suntem vii.

  Am fost lovita de atitea ori de cei pe care ii credeam prieteni,incit cred ca am devenit imuna.Cu toate astea am incredere in oameni...si ei continua sa ma dezamageasca. Stiti ce ma doare cel mai rau ? De ce oare exista persoane,care iti dau impresia ca sint alaturi de tine,dar in clipa urmatoare poti deveni un nimeni. In viata profesionala am avut multi prieteni,care m-au considerat prieten doar pentru faptul ca  imi mergea mintea si bineinteles acestia au fost selectati dupa ce m-am recuperat dupa acea boala groaznica. Cind am revenit la servici dupa doi ani,lucrarile au evoluat,iar cind eu aveam nevoie de un sfat profesional m-am izbit de cuvintul "nu am timp". Certitudinea pentru mine este ca nu am vorbit de rau  pe cineva de care mi-a pasat,de un prieten. Daca am avut ceva de spus,am spus. Cred ca asteptam cu totii un gram de sinceritate  de la cei care i-am considerat prieteni. Increderea iti da sperante iar speranta este hranita de incredere. Cel mai important lucru este sa ne mentinem increderea in noi insine,una dintre cele mai bune arme impotriva greutatilor vietii. O atitudine optimista si plina de incredere fata de noi ne ajuta enorm sa ne mentinem fericiti. Un om fara incredere in opinia mea este un om limitat,marginit,blocat...atunci cind ne lovim de neincredere,ne miscam,traim...suntem vii.





Inchei cu Trebuie Sa Traiesc.


gabriella.



2 comentarii:

  1. La inceput pentru mine era la fel , eram distrus ma macinam ma intrebam "Cu ce gresesc ..." aveam "prieteni" in jurul meu , eram inconjurat , dar totul nu a mers asa, totul era o iluzie , credeam ca sunt apreciat si ca sunt iubit . Nu , eram incoltit , si mereu cu spatele intors. Am invatat sa fiu altfel , sa ma iubesc sa imi dau orice e bun pentru mine si sufletul meu , sa alung gandurile rele , si acum ma am pe mine si ma simt in siguranta. Nu mai cred in ei

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate Rafael,iti dai seama care sunt adevaratii prieteni abia cand dai de necazuri...prieteni sunt aceia care nu te parasesc cand ai probleme, ci iti sunt alaturi si increarca sa te ajute macar cu o vorba buna .
    Multumesc pentru vizita.

    RăspundețiȘtergere