Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 2 martie 2011

Suntem unici.

 
Noi oamenii suntem unici pentru ca nimeni nu a trait viata noastra inainte. Fericirea  pentru mine este atunci cind pot darui din suflet...chiar si un zimbet banal. Viata uneori este ca un topogan,acum esti pe culmea fericirii...acum esti jos. Ma uit in jurul meu si vad oameni tristi,impovarati in griji,nimeni nu mai spera la nimic,nimeni nu mai zimbeste,toti vad jumatatea goala a paharului,cind ar putea sa o vada pe cea plina.Astazi a devenit tot mai greu sa zimbim? Oare unde a disparut optimismul din noi?
Stiu ca toata lumea are probleme majore...insa nu  trebuie sa uitam sa zimbim si sa traim.Stiu ca ne facem planuri care de multe ori nu le putem duce  pina la capat,visam la o conditie mai buna ,o  alta lume mai roz,dar nu facem nimic pentru a schimba ceva. Si totusi eu zimbesc cred in mine si intr-o alta lume mai buna.Zimbesc cind un copil incearca sa se joace cu mine,zimbesc cind ajut pe cineva,nu pot ramine indiferenta cind un strain ma saluta cu zimbetul pe buze,nu pot sa fiu trista ca in curind va veni primavara si apoi vara anotimpul meu preferat.Necazurile si greutatile sint nenumarate in viata asta...dar parca  e prea scurta viata ca sa o traim printre necazuri si lacrimi. Incercati pentru ca eu asa fac,sa va inconjurati de oameni care stiu sa va faca sa zimbiti chiar si in clipe grele...mai ales in clipe grele.
Inchei cu Trebuie Sa Traiesc.
gabriella.

5 comentarii:

  1. frumos chiar ca suntem unici :X

    RăspundețiȘtergere
  2. oricand intru pe blogu asta chiar din 10 in 10 min dau refresh :D

    RăspundețiȘtergere
  3. eu am totuşi senzaţia că suntem şi un popor de văicăreţi...îmi amintesc cum că de mic copil,auzeam pe ai mei sau pe cei mai în vârstă că trăim vremuri grele..şi mereu se amintea că era mai bine pe vremea regelui,sau a lui ghe.dej,apoi 25 de ani cu excepţia unei perioade scurte în care lumea începuse să trăiască mai bine din pc.de vedere material,când se dădeau apartamente ce după 90 au devenit proprietăţi personale,şi dacă îmi amintesc tot cei mulţi tânjeau după viaţa celor din occident(cred că ţii minte perioada difuzării serialului "dallas"..cine nu visa o viaţă precum a celei din familia ewing..) deşi,prin ziare,almahuri se vorbea de crime hoţii şi oameni muritori de foame....şi din regim în regim,aceleaşi văicăreli şi nemulţumiri faţă de cei ce ne conduc..da, ai dreptate, cred că suntem unici,nu doar ca oameni ci şi ca popor...părerea mea!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai perfecta dreptate Ryanna.Nu am sa uit cum a inceput revolutia in urma promisiunii ca se va creste alocatia cu 10 lei daca mai tin eu bine minte,daca acest presedinte are impresia ca romanii sunt prosti se insala,oamenii vor iesi in strada,intrebarea e daca mai se poate face ceva?!
    Se pare ca noi ramanem cu protestele si ei cu negocierea cu FMI pe spinarea celor care isi duc viata de pe o zi pe alta.
    Multumesc de vizita.

    RăspundețiȘtergere