Totalul afișărilor de pagină

luni, 11 aprilie 2011

Este ca o ...stea.

  
Se spune ca fiecare avem un inger pazitor care ne vegheaza. Eu sigur am un inger care tot timpul se afla langa mine...care ma aude,ma priveste si probabil imi zimbeste. Acest inger a stat si inca mai sta in spatele meu...in clipele cele mai grele din viata mea si el nu m-a tradat niciodata. El exista pentru ca de nenumarate ori a luat asupra lui tristetea,durerea,amaraciunea chiar si nefericirea. Ma intreb oare este corect ? Ei nu au nevoie de fericire...de iubire. Mie mi sa intimplat sa ies din situatii foarte grele,am trecut prin trei operatii in decurs de un an. Rational nu aveam nici o solutie si totusi ingerul meu pazitor m-a vegheat...ingerul meu pazitor este...Tata...el este cateodata acolo sus pe cer...este ca o stea  pe care numai eu stiu s-o localizez si care se transforma in inger. Eu vreau sa cred ca exista pentru ca el mi-a dat siguranta si increderea in viata. De doua zile toate televiziunile vorbesc despre moartea suspecta a unui om de afaceri...care din intimplare, asa as vrea sa cred, se afla in locul in care a murit  tatal meu pe timpul regimului comunist. Este cam al treilea om care isi curma zilele  de la acea intimplare nefericita si mai este unul care este foarte bolnav. Sa aiba mustrari de constiinta?Nu stiu...Dumnezeu le aranjeaza pe toate...
Inchei cu Trebuie Sa Traiesc.
gabriella.

14 comentarii:

  1. eu oare...ce inger am :))Ca m-am intrebat mult timp asta :-?

    RăspundețiȘtergere
  2. Da,sigur ai si tu un ingeras.Toate momentele frumoase din viata noastra sunt create de ingeri ,ei vin atunci cand suntem siguri pe noi si cand avem incredere in noi insine iar tu esti un baiat destept si sti sa te descurci in viata.

    RăspundețiȘtergere
  3. ganduri.aruncate.pe.net.,draga mea, cred ca nu ai citit cu atentie si nici nu am pretentia sa-mi citesti blogul.Am scris despre un inger special...iar asa cum spui tu ingeri vii, am destui,prieteni,familia, te rog sa ma crezi ca toti sunt alaturi de mine.Eu nu imi permit sa comentez la cineva pe blog asa in bataie de joc,chiar daca nu imi place ceva,respect pe toata lumea. O seara frumoasa .

    RăspundețiȘtergere
  4. interesant ceea ce spui..şi totuşi care este legătura dintre moartea tatălui tău cu locul în care s-au petrecut acele morţi ale unor oameni de afaceri?..şi cine mai este acum bolnav dintre oamenii de afaceri?..dacă nu sunt prea indeiscretă şi îmi cer scuze anticipat în acest caz...

    RăspundețiȘtergere
  5. Credinţa ca el se afla alături de noi ne conferă siguranţă,ne da increderea ca nu suntem singuri in momente dificile.Poate e autosugestie,poate e logica universala,dar ,si eu,de multe ori am avut sentimentul ca "cineva",din umbra,ma ajuta in ultimul moment :)O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  6. Dar nu mi-am batut deloc joc! Te asigur ca am citit toata postarea. Credeam ca erai suparata pentru ingerul care este acum mort, nu mai este viu!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ok,ganduri.aruncate.pe.net. am inteles acum.Ceea ce ma infuriat a fost afirmatia ta" ca tu nu ai un inger viu".Un om care a fost bolnav de cancer sa fii sigura ca are toata familia in preajma, si familia o poti numi astfel.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ryanna ,este o situatie mai delicata,prea multe amanunte nu pot sa-ti dau pe net.Acest om si altii se aflau intr-un local in care tatal meu a dat o petrecere,toti lucrau in bransa, iar in seara de 9 aprilie 1983 a fost gasit la toaleta cu trei gauri in cap de forma unui ciocan de snitel,cel putin asa a spus cei de la procuratura.Pe vremea aceea eram studenta,am incercat sa aflu cite ceva,dar ma luptam cu morile de vint.Asa cum spui tu si eu am imprumutat de la tine acesta fraza... ca exista o justitie divina.Toti acesti oameni au fost ajutati din toate punctele de vedere de tatal meu.Mai mult nu pot sa spun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc frumos mariette de comentariu,intotdeauna am avut siguranta si incredere ptr ca daca nu ai aceste elemente esti un om slab .O seara minunata.

    RăspundețiȘtergere
  10. ganduri.aruncate.pe.net.-este comentariul tau pe care lai sters si eu l-am publicat din emai. "Au... Nu cred ca te ajuta cu ceva, dar imi pare rau ca nu ai un inger viu, ca si majoritatea dintre noi.:[" Nu trebuia sa il stergi pentru ca atunci cind scriem ceva ,automat raspundem pentru ceea ce gindim.Eu vreau sa inchei acest subiect si fii sigura ca am sa-ti citesc blogul ,cind simnt nevoia sa comentez,am s-o fac,si am sa te adaug si in lista de bloguri.

    RăspundețiȘtergere
  11. exista un inger pentru fiecare...si de obicei are chipul cuiva drag...este acolo cit timp in sufletul nostru este dragoste si nu ura...ne poate ajuta atat timp cit dragostea din noi nu moare...nu cred ca i-a asupra lui partile noastre negative...ci pur si simplu ne da impulsuri...ne sopteste uneori....si astfel "ne ajuta sa ne ridicam"...la cite sentimente negative ne creaza viata....mie groaza sa gindesc cit de mult ar suferi...insa fericirea noastra...dragostea si iubirea din noi e ... si a lui...

    RăspundețiȘtergere
  12. Ady,superbe ganduri..pentru o clipa..am trecut dincolo de ele.Nu putem stii exact cum e cu prezenta ingerului pazitor, cert este ca Dumnezeu poate trimite un sprijin de sus in situatii exceptionale. Nu cred ca avem pe cineva dupa noi tot timpul ca o garda de corp. Dar cert, din experienta mea ,am fost ocrotita de cineva de acolo de sus...Imi urez o seara minunata.

    RăspundețiȘtergere
  13. eu nu renunt decat la vise, la speranta.. nu mai exist, pentru ca persoana care eram pana astazi, a murit. de acum voi fi o noua eu, mult mai indiferenta la toate...nu mi-a zis nimeni nimic rau de blog, dar cred ca nu are rost sa mai scriu...
    ma bucur doar daca am ajutut cu ceva prin ce am scris si aici ma opresc.
    multumesc pentru incurajre si uramrire.:)

    RăspundețiȘtergere
  14. Dar nu ti-am cerut asta. Am sters comentariul, pentru ca vad ca l-ai inteles gresit. Si oricum, eu credeam ca doar pe el il consideri un inger...

    RăspundețiȘtergere