Totalul afișărilor de pagină

duminică, 3 aprilie 2011

Indiferent ce ne ofera viata.

  
Unul dintre cele mai importante daruri care ne-au fost date pe acest pamint este...uitarea.Fiecare persoana draga are un loc special in inima noastra. Uitarea nu le va lua locul niciodata.  Daca nu am putea uita...nici nu am putea trai. Toate amintirile le punem intr-un sertaras al creierului nostru si la cate o curatenie,le scoatem,le mai stergem de praful uitarii,retraim clipele frumoase,apoi mergem mai departe. Cea mai profunda si frumoasa traire este si misterul pentru ca doar viata pe care o traim pentru altii este o viata ce merita traita. Sa incercam sa traim frumos... atita timp cit mai avem o singura viata  si care acesta viata trebuie traita din plin,doar facand ce simtim daruind cit mai multa dragoste celor pe care ii iubim. In viata nu trebuie sa-ti pierzi vremea cautind raspunsuri imposibile ci este preferabil sa-ti formulezi intrebarile. Indiferent ce ne ofera viata,noi trebuie sa traim mai departe cu bune si cu rele.
Inchei cu Trebuie Sa Traiesc.
gabriella.

5 comentarii:

  1. Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi,dar trebuie traita privind inainte!Viata este ca o ploaie de sentimente...niciodata nu poti sti care picatura iti va atinge sufletul.

    RăspundețiȘtergere
  2. buna comparatia..dar sincer eu amintirile care m-au memorat (cantonamente.meciuri.caterinca.prieteni,rude etc)

    le-am pus intr-un dosar sus pe sifonier,,,si cand mai am chef sa mai rad sufu prafu dp dosar si mai ma uit prin el :))..degeaba ai minte daca nu stii sa o pui in practica:-??

    din nou m-ai uimit ;))

    RăspundețiȘtergere
  3. MEG55 eu prefer sa privesc intotdeauna inainte.Chiar nu vreau sa ma uit in urma...in trecut. Te sarut Maria.

    RăspundețiȘtergere
  4. Copilu diminetii ,multumesc de vizita imi pare bine ca iti place postarea,dar sunt amintiri care se pastreaza in suflet.

    RăspundețiȘtergere
  5. Viata este un dar pe care il meritam numai atunci cand il daruim. – Rabindranath Tagore

    RăspundețiȘtergere