Totalul afișărilor de pagină

luni, 18 aprilie 2011

Si asa a fost.

 
Zilnic traiesc aceasi viata...doar ca pierd cate ceva.Daca a trecut o zi in care nu am zambit,sigur am pierdut ceva...dar nu conteaza,de astazi voi zambi tot timpul pentru a nu mai pierde ceva. Stateam astazi si ma gandeam,asta dupa ce ma contactase o doamna care are cancer si m-a rugat sa-i fac legatura cu doctorii mei, oare cate ore,zile am plins in acele patru luni...oare mi le va da cineva inapoi?
Si am gasit tot eu raspunsul pentru ca sunt o femeie realista...nu, nu le primesc inapoi ca sa ma bucur de ele...dar atunci am fost trista,dar am castigat iar acum pot sa spun ca merg mai departe.Am avut perioade cand simteam nevoia sa fiu singura...sa fiu eu doar cu gandurile mele, sa ma gandesc la tot ce mi se intimpla.Oricum atunci am inteles ca totul depinde de mine,ca trebuie sa am incredere in mine,sa depasesc momentul si sa visez la zile mai bune...si asa a fost.

Inchei cu Trebuie Sa Traiesc.
gabriella.

2 comentarii:

  1. In fiecare zi trebuie sa ne propunem sa atingem o certitudine.Liberul arbitru este singura noastra sansa de a trai asa cum ne dorim.In fiecare zi avem doua posibilitati:sa ne fie bine si sa fim multumiti sau sa ne gindim la lucruri care ne pot afecta si viata sa ne fie un calvar.Dar pentru asta trebuie sa renuntam la toate inconvenientele care ne pot opri in a ne simti utili,iubiti,frumosi,realisti.Trebuie sa gindim ca suntem perfecti,sanatosi..."Este bine sa fiu eu,sunt minunata asa cum sunt!Aleg sa traiesc!Aleg bucuria si ma accept asa cum sunt!" O saptamina a patimilor minunata iti doresc si ginduri pozitive.

    RăspundețiȘtergere