Totalul afișărilor de pagină

marți, 26 aprilie 2011

Sursa de lumina

   
Mi-am dat seama ca am prieteni adevarati langa mine,trebuie doar sa privesc atenta si sa nu fiu orbita de suparare...se mai intampla sa uiti si ce zi e azi... Prietenul adevărat e cel care nu te judecă,e cel care e alături de tine în cele mai bune momente şi în cele mai oribile coşmaruri,e acel care atunci când eşti trist, ştie să-ţi facă lacrimile să sece. Prietenul adevărat e acela care ştie să ierte, dar şi să ceară iertare ,e cel ce nu te abandonează niciodata ,e acela care-ţi spune adevărul indiferent cât de dur ar fi, pentru că urmează să te vindece şi să-ţi dea umărul sau. Eu cred ca prietenia  adevarata este acea prietenie care trece proba timpului, si rezista.Necazuri, probleme, boala, greutati, prietenii adevarati iti sint alaturi si te ajuta dezinteresat. Este adevarat ca in prietenia adevarata nu trebuie sa existe cantar.
Prietenul adevarat este langa tine indiferent de situatie, e acolo si uneori te cunoaste mai bine decat te cunosti tu, e sprijinul, bucuria, haina ta de vreme buna si rea...e special si mai special decat atat este ca si tu poti fi acelasi lucru pentru el...nu te judeca, nu te acuza desi uneori te mai trage de maneca ca ai luat-o razna...e ceva deosebit...da.  Eu astazi  am realizat ca am  cativa prieteni adevarati...si am un sentiment ciudat pentru ca ma simt bogata cu astfel de oameni in jurul meu. Exista...prieteni adevarati... exista,si sunt o comoara care greu se gaseste,acesta te vede ca o sursa de lumina,caci ii luminezi sufletul...Si pentru mine cea mai de pret comoara este prietenia, adica aceasta sursa de lumina.
 Inchei cu Trebuie Sa Traiesc.
gabriella.

5 comentarii:

  1. corect ...!!!100000% adevarat:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti o fericita daca ai prieteni adevarati langa tine...un lucru rar in ziua de azi,ma bucur pt.tine si iti doresc multa sanatate ...

    RăspundețiȘtergere
  3. cora,multumesc frumos,am prieteni adevarati cu care ma mindresc ptr ca au fost linga mine intr-o perioada grea din viata mea.Multumesc de vizita.

    RăspundețiȘtergere
  4. "Un prieten cand e om, intrece si pe un frate!!!"

    RăspundețiȘtergere
  5. Majoritataea spun ca PRIETENII este bataie de cap si pierdere de timp.GRESIT .Adevarat articol dar putini PRIETENI ADEVARATI , e o comoara in ziua de astazi.

    RăspundețiȘtergere