Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 16 aprilie 2011

Viata este a luptatorilor.

 

Nimic nu este imposibil in viata ci extraordinar de greu de obtinut,trebuie sa vrei si pentru asta trebuie sa-ti doresti ceva. Viata este data sa fie a luptatorilor,a celor care vor sa tina piept,dar pentru asta trebuie sa fi in orice moment optimist. Un om care gandeste negativ niciodata nu va castiga o batalie. Cind scriu despre viata si chiar despre optimism pentru mine este foarte usor,ca ma simt  fericita ca am scapat de boala si sint sanatoasa,ca am o familie care ar face orice pentru mine. Dar cum ramine cu acei oameni tristi de pe strada ? Cum sa le spun eu sa fie optimisti si sa aiba incredere in ei ? Cum sa zimbeasca cand traiesc din salarii si pensii mizere ? Cum sa aiba incredere in ei sau sa fie veseli cind intra in magazine si nu au bani de o paine...Cum sa fie optimisti cand nu au bani de medicamente. Eu personal ma simt vinovata fata de acesti oameni pentru faptul ca eu nu duc lipsa de nimic,desi totul este obtinut prin multe sacrificii si multa munca. Da...eu sunt optimista si zimbesc vietii pentru ca intotdeauna am privit partea plina a paharului si am incredere in mine.
  Inchei cu Trebuie Sa Traiesc.
  gabriella.                                    

17 comentarii:

  1. Cand altii nu te ajuta sa lupti, cand nu ai sustinere si cand simti ca nu ai pentru ce, ti se duce toooot optimismul...

    RăspundețiȘtergere
  2. unii sunt tristi ca asa vor ei ...decat sa zica .."hai sa lupt" o zic paia "si maine este o zii" si tot asa ..deci nu comentez:))desi am facut-o:))

    RăspundețiȘtergere
  3. C.L.M. ,nu ai nevoie de altii ,tu singura trebuie sa lupti pentru tine.Crede-ma daca tu vrei cu adevarat...obtii orice.Multumesc de trecere.

    RăspundețiȘtergere
  4. Copilu diminetii,in parte ai dreptate,dar sunt unii care chiar nu pot sa se descurce,chiar daca ar vrea.Nu vorbesc despre cei tineri,in general ma refer la cei in virsta. Uite de ex cind merg la cumparaturi,am un batrinel care stie ca de cite ori trec pe linga el,stie ca ii las cite ceva.

    RăspundețiȘtergere
  5. pai :-?? corect unii chiar nu pot sa se descurce dar fiind vb intre noi 2 si restu care intra si citeste acest comentariu :))nici tara nu i-a ajutat..sau poate au avut candva ceva si nu a stiut s aprecieze...multe intrebari fara raspuns:))

    RăspundețiȘtergere
  6. Copilu diminetii ,cum vorbesti tu ca un om mare...Da,asa este,ce ajutor de la tara,nu vezi cite impozite si taxe,nu vezi ca mergi la spital cu medicamentele tale,nu vezi cite spitale sau desfintat,nu vezi ca mor oamenii de foame...Traim in tara lui papura voda. Te rog sa ma crezi ca am un gust amar,in viata mea nu am sa mai merg la vot. De ce ? Sa ajunga niste idioti acolo sus?

    RăspundețiȘtergere
  7. de ce nu :))daca asa ne este sortit ...macar noi avem taxe pe autostrazi care nu exista...si cum am spus ce mi-e ca inchid spitalele si doctorii nu mai au de munca ce mi-e ca dau afara :-??=> aceeasi chestie...

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc pentru incurajare:) am sa tin cont de sfatul tau:X cu placere:>

    RăspundețiȘtergere
  9. ai mare dreptate în ceea ce spui,doar că din păcate la acest moment toţi păşim pe nisipuri mişcătoare..nu ştii ce se poate întâmpla mâine..munceşti o viaţă,încerci să-ţi asiguri bătrânezea caz în care o apuci,şi vine guvernul şi-ţi anulează tot..diplomă,prestigiu,muncă..ce poţi face atunci?..şi eu sunt o optimistă din fire,dar sunt momente când mă recunosc înfrântă şi mă resemnez la faptul că trebuie să mă adaptez la acest mod de viaţă a unor zilieri...dacă ai servici,nu poţi ştii cât durează,şi crede,mă am schimbat ceva joburi dintre "cele mai sigure"prin ivirea unor probleme imprevizibile,şi tot aşa..clipa ce urmează nu ştii ce-ţi aduce..sunt îngrozită de ceea ce văd şi eu în jurul meu..şi mă face să plâng în mine,când văd că televiziunea prezintă drame cumplite ale unor oameni iar cei din guvern în frunte cu piticul boc,dau dovadă de un cinism ieşit din comun,spunând că oricum acei oameni mureau..se ia dreptul până şi la o şansă la viaţă..de legi pe care nu le mai respectă şi de opulenţa în care îşi ţin odraslele în timp ce alţi copii se culcă seara flămânzi,bătuţi şi în zdrenţe,şi exemplele sunt destule..şi cu toate ieşirile în stradă cu tot strigătul de disperare,nici unul nu se clinteşte din scaune...suntem într-un lagăr din care nu ştiu cum mai ieşim..doar Dumnezeu e cel ce ne mai ţine pe unii că în rest..nu mai e nimic de sperat..din păcate!.

    RăspundețiȘtergere
  10. Bravo Ryanna ,te felicit pentru acest comentariu pur adevarat si scris din suflet.Drumul pe care l-au ales si in special modalitatea de a rezolva problemele nu este cea care sa asigure linistea unui popor. Din pacate si-au dat singuri cu ciocanul peste degete prin lipsa de profesionalism si responsabilitate fata de interesele tarii. Nu cred ca "ceilalti" ar fi mai buni insa cel putin aveau totusi o limita pe care nu o depaseau.Acest Basescu este un caz patologic, tipic, ce desemneaza individul betiv, scandalagiu, impotent. Numai ca el nu si-a jucat rolul in mahala, acolo unde ii este locul, ci pe cea mai inalta treapta a tribunii politice. Nu Boc trebuie debarcat, ci Basescu. Aici e raul. Acest om nu a produs niciodata in activitatea sa un rezultat pozitiv pentru comunitate, ci numai pentru gasca care l-a sustinut. Hai ca iar ne enervam cu acesti politicieni de doi lei. Iti doresc noapte buna.

    RăspundețiȘtergere
  11. Gata acum ma poti adauga la blogrollllll :X:P

    RăspundețiȘtergere
  12. păi firesc..degeaba tai braţele caracatiţei,dacă îi laşi capul liber..doar că între timp din nefericire la noi în ţară sunt mai multe caracatiţe..aici e necazul...,şi din păcate unele acţionează din umbră....

    RăspundețiȘtergere
  13. Titlul tau inca imi suna in gand "Viata este a luptatorilor!"
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  14. O persoană frumoasă la inimă... ce oferă şi cititorilor mult optimism. Numai tu ştii ce e în sufletul tău. Şi Domnul ştie.
    Iar optimisimul tonic pe care îl transpui aici e adevărată pildă pentru oameni, în general.
    Cu drag, un gând bun pentru tine.

    RăspundețiȘtergere
  15. Mallynna ,bine ai venit pe blogul meu.Am dat acest titlu Viata este a luptatorilor!" pentru ca ma consider o luptatoare nu numai ca m-am luptat cu cancerul,in general si inainte de a da peste acest necaz, m-am luptat ptr dreptate,am respectat omul si am aceeasi pretentie sa fiu respectata.In general lupt ptr idealurile mele. O dumineca frumoasa de Florii.

    RăspundețiȘtergere
  16. Draga mea Oana,multumesc frumos ptr cuvintele frumoase,stii ce este in inima mea? Numai bucurii si multe sperante.Nu mai vreau sa-mi aduc aminte de acele zile urite cind eram in spital si linga mine murea cite un om. Atunci eu am jurat ca vreau sa traiesc ,sa inving boala si asa a fost dar...de acum sa am grija de sanatatea mea intr-un cuvint sa nu mai fiu neglijenta cu mine.Acum imi fac timp ptr doctori,chiar daca nu este nevoie.
    Te imbratisez cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  17. http://copilul-diminetii.blogspot.com :))nou dabi scos din cuptor:))

    RăspundețiȘtergere