Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 20 aprilie 2011

Viata merge mai departe.

  
Este ora 24 si 30 minute iar eu nu pot sa dorm,sunt obosita,somnul nu se lipeste de mine asa ca ma ridic din pat si merg la calculator. Astazi a fost o zi ingrozitoare si obositoare pentru mine,am alergat dupa ultimele cumparaturi prin oras,am platit facturi,iar pe ultima suta de metri am primit telefon de la spital ca socrul meu a murit.Am ajuns cu sotul meu acasa si am facut planul pentru alte alergaturi cu masina prin oras...vorbeste cu firma de funerarii,mergi la medicul de familie,scoate-l din spital ,vorbeste cu popa si asa mai departe.Cred ca am obosit...si acesta oboseala persista de  patru luni de cand a fost acest  om bolnav. Oricum de morti numai de bine...asa se spune.Mereu am spus ca va muri in acesta saptamina inainte de Pasti,dar ar mei nu m-au crezut sau nu au vrut,cu toate ca sint constienti ca atunci cand am spus ceva ...asa a fost. Ma rog,asta-i alta poveste poate am sa  scriu altadata despre diverse intimplari de acest gen. Stiu ca am puterea de a nu cadea in latura pesimista pentru ca nu este stilul meu,asa ca din punctul meu de vedere a-ti trai viata inseamna a fi constient de fiecare clipa pe care o traiesti in prezent,oricat de simpla ar parea ea...sa simti...sa stii sa vezi frumusetea vietii,diversivitatea existentei,a sunetelor,a sentimentelor...a culorilor.Daca stii sa traiesti,sa pretuiesti si cel mai simplu moment pina sa simti nevoia sa-i multumesti lui Dumnezeu ca ai avut sansa sa traiesti...atunci poti spune ca-ti traiesti viata din plin. Din nefericire ...unii nu au stiut sa traiasca viata  frumos  cu demnitate sau poate asa au gandit ca este bine.

Inchei cu Trebuie Sa Traiesc.
gabriella.

7 comentarii:

  1. aşa se întâmplă în viaţă...dumnezeu îţi dă unele poveri pe care nu le poţi ocoli...există mereu momente în care liniştea îţi este zdruncinată de alţi oameni din jurul tău,fie rude apropiate,fie cunoştinţe...dar trebuie să le ducem pe toate..şi ritualurile vrem nu vrem le respectăm,că asta-i viaţa...condoleanţe familiei,şi ţie putere să le termini pe toate şi măcar în zilele de sărbătoare să poţi primi lumina spiritului sfânt în casă şi în suflet...îţi urez de pe acum,un paşte liniştit!
    cu drag,
    ryanna......

    RăspundețiȘtergere
  2. dar cateodata, parca viata ramane pe loc :(

    RăspundețiȘtergere
  3. wow....nu stiu ce sa spun...tu stii mai bine ce ai de facut dar cam aiurea in saptamana mare..oricum se spune ca cine moare in saptamana asta este luat langa EL ....

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc frumos tuturor pentru cuvintele frumoase.Vedeti voi, eu cand am spus ca sunteti prietenii mei virtuali nu m-am inselat.O vorba buna si spusa din inima valoreaza enorm de mult.Va multumesc ca existati.

    RăspundețiȘtergere
  5. Condoliante familiei si tie puterea de a te tine departe, atit cit poti de resentimente.Nu isi mai au rostul.Trebuie sa stii ca totul este lasat de la divinitate,fiecare are locul lui,noi suntem doar simpli trecatori si nu putem judeca.Judecata este acolo ...de unde nimeni nu a mai venit.Sa ai doar lumina si ginduri bune in sufletul tau!

    RăspundețiȘtergere