Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 6 aprilie 2011

Viata...o imensa lupta cu tine.

  
Viata este trecatoare...o stim cu totii si trebuie sa acceptam ideea. Dar viata nu inseamna numai bucurii si doar sa astepti sfirsitul ei cu mainile in san...ea nu inseamna numai dragoste ci si ura,nu este numai satisfactii,realizari...este o imensa lupta cu tine. Fiecare drum in viata are mai multe intersectii...depinde pe care il alegi. Traiesc intr-o lume in care totul se deruleaza rapid. Alerg mereu si nimeni nu ma opreste o clipa,si vad oameni  care nu mai cred in oameni. Traiesc vremuri ciudate si stranii,apar mereu evenimente care ma surprind,iar daca alerg in urma lor,citeodata chiar nu stiu de ce...cu ce urmari...sau cu ce pret.
Inchei cu Trebuie Sa Traiesc.
gabriella.

10 comentarii:

  1. Eu am devenit unul din oamenii care numai cred in oameni, pentru ca de fiecare data cand am crezut am fost dezamagita... se pricep de minune sa minta si sa-si bata joc... in rest... superba postarea:X

    RăspundețiȘtergere
  2. "Dar viata nu inseamna numai bucurii si doar sa astepti sfirsitul ei cu mainile in san"


    geniala fraza :))parca imi si imaginez pe unu care sta sprijinit de zid cu mainile in san si este intrebat "ce face" si el raspunde "astept moartea" =))acesta avand vre-o 20-25 de ani :))

    RăspundețiȘtergere
  3. C.L.M. VIATA E O LUPTA CONTINUA...INVINGE CINE E LUPTATOR...Multumesc de vizita si iti doresc tot ce este mai frumos in lume.

    RăspundețiȘtergere
  4. Copilu diminetii,frumoasa imaginatie.Stii cum zicea George Cosbuc"O lupta-i viata; deci te lupta
    Cu dragoste de ea, cu dor.

    Traiesc acei ce vreau sa lupte;
    Iar cei fricosi se plâng si mor. "
    Multumesc de vizita. Al doilea comentariu nu l-am publicat ca tin de setarile blogului tau.

    RăspundețiȘtergere
  5. "- Cum e viaţa,monşer?
    - Păi,cum să spun,e aşa cum e.Cum ştim cu toţii.Simplă.Complicată.Limpede.De neînţeles.Ca un ghem al dracului de încâlcit.
    - Sau poate ca un fir de mătase ţesut de un păianjen abstract care ne naşte din nou în fiecare clipă.
    - Ba nu! Viaţa e un lanţ care ne ţine legaţi de un nor călător.
    Cum ai dobândit-o ? Ai furat-o de la cineva? Ai cumpărat-o? Ai găsit-o din întâmplare ? Ai primit-o în dar? Te-a potcovit cineva cu ea? Ţi-a venit ca un blestem sau ca o binecuvântare?
    - Nu m-a întrebat nimeni dacă o vreau".(Z.Temer)
    Ce zici,totuşi,cum e viaţa?
    - E ucigător de frumoasă.
    - Da.E atât de frumoasă că,până la urmă,te şi termină.
    - Asta,n-ar fi nimic,dar până atunci,te goleşte,te seacă,te umple,te urâţeşte,te tâmpeşte,te aiureşte,te înţelepţeşte.Te sărăceşte.
    - Da,dar şi tu te răzbuni pe ea: o trădezi la orice mică ocazie..O otrăveşti.O striveşti.O batjocoreşti.Cam asta facem noi cu viata,oare numai pentru faptul ca am primit-o fara sa o cerem?O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  6. aaa acum am vazut :P:Dlista in partea dreapta:))treb' doar sa stergi blogu vechi si sa schimbi numele cu asta nou atat::))

    RăspundețiȘtergere
  7. viata este frumoasa cu bune si rele, si chiar daca uneori ne gandim ca nu avem nici un rost pe lume si ne-am dori sa disparem trebuie sa ne gandim la clipele cand ne-a fost bine ! multi am avut momente de ratacire cand am simtit ca suntem atat de neinsemnati, si nu avem de ce sa traim, dar astea sunt doar episoade trecatoare cauzate de diverse evenimente nefericite .

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc MEG55 ...excelent comentariul.O seara frumoasa cu multe bucurii.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ai foarte mare dreptate Paolla,da...viata este ff frumoasa.Eu si MEG55 facem parte din categoria acelora care pretuiesc viata.Multumesc frumos de comentariu.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cu placere:> toti suntem luptatori:X o viata asa cum iti doresti sa ai:X toate cele bune:X

    RăspundețiȘtergere