Totalul afișărilor de pagină

joi, 22 septembrie 2011

Nu stiu daca va intelege...

  
In iubire pornesti crezand ca nimeni si niciodata nu iti va curma zborul..dar descoperi mult prea aproape de cuib ca niciodata nu exista...si cazi...si lasi vantul resemnarii sa te poarte la pamant,dar dorinta de a descoperi totusi ceva bun inca...te face a iti reiei zborul...descoperi apoi ca nimic nu se uita si chiar daca aripile ti-au fost cusute,nimic nu mai e la fel...caci niciodata o pereche de aripi cusute nu va mai zbura la fel.Toti asteptam sa ni se ofere ceea ce daruim in aceasi cantitate si calitate,iar atunci cand simtim ca nu primim pe masura asteptarilor noastre,ne retragem.Am revenit pe blog in urma discutiei telefonice cu o prietena...in care ia iubeste foarte mult...iar el aproape de loc. I-am explicat ca atunci cand iubesti o persoana cu adevarat nu inseamna doar sa faci tot ce e posibil si imposibil pentru a fi langa tine... inseamna sa ii oferi si libertatea de a pleca de langa tine daca el considera ca va fi mult mai fericit... o dragoste adevarata nu te tine legat in lanturi, ea te lasa liber sa traiesti si sa simti dupa cum consideri ca este cel mai bine. Nu stiu daca va intelege...
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

9 comentarii:

 1. Nu va înţelege... nimeni nu înţelege asta - când iubeşte.
  Nici eu n-am înţeles la timpul potrivit, dar am fost forţată să înţeleg. Astăzi privesc această abordare cu alţi ochi, nu neapărat mai înţelepţi, dar cu siguranţă mai trişti.

  RăspundețiȘtergere
 2. ai dreptate in ceea ce scrii...
  as putea sa intreb cati ani ai? daca nu te superi...

  RăspundețiȘtergere
 3. Felicitari! Ai primit un premiu, daca vrei il poti ridica aici : http://photo-zu.blogspot.com/2011/09/premiu.html

  RăspundețiȘtergere
 4. Sunt rare cazurile in care iubirea invaluie in aproape egala masura doua persoane.Ea vine navalnic..atractia insa nu dureaza vesnic..si daca nu hranim,nu ajutam..ea moare.E greu sa nu fii iubit.Pe oricine ai intreba iti va spune asta.Toti am fost sfasiati cel putin o data in ,,iubire''..Apoi ..in timp ..intervin o serie de factori care ne dezvaluie ca se poate si altfel.Daca n-ai fost fericitul posesor al durabilitatii..vezi viata altfel.la fel si iubirea.se poate sa intalnesti sufletul pe care sa te sprijini cand te astepti mai putin..si viata sa-ti arate imensitatea.Sau nu.Coplesitor insa nu e in cunoaste reciprocitatea..o poti sau nu gasi...coplesitoare e insasi puterea cu care putem IUBI.Nimic nu e mai sublim decat sa poti iubi.Si sunt convinsa ca in timp prietena ta va intelege! Zi buna sa ai...in IUBIRE!

  RăspundețiȘtergere
 5. probabil va intelege dar trebuie timp..la un moment dat va intelege ca iubirea inseamna libertatea de a fi si degeaba vine dintr-un singur suflet....sper doar ca timpul sa nu fie prea lung...de iubire te vindeci greu sau deloc

  RăspundețiȘtergere
 6. Multumesc pentru premiu £avi H. ,l-am pus pe blog.

  RăspundețiȘtergere
 7. Larisa ...este frumos sa iubesti si acesta iubire sa fie impartasita de ambele parti. Sunt persoane care nu concep ...si nu pot sa inteleaga.

  RăspundețiȘtergere
 8. Ady ...va intelege pina va ajunge la saturatie...si va zice si ea...ajunge. Dar ai dreptate...este o cale lunga.

  RăspundețiȘtergere