Totalul afișărilor de pagină

marți, 4 septembrie 2012

El va fi langa mine...

Zilele acestea am fost absenta pe blog pentru ca am fost ocupata cu renovarea casei. A fost cam greu avand in vedere ca am suferit o operatie destul de grea si totul trebuia sa treaca prin mana mea. Acum totul a trecut si sunt mandra ca am reusit sa  iasa exact asa cum am dorit eu. Chiar si ai mei m-au laudat spunand ca eu sunt motorul casei si fara mine stateau mult si bine!. Stiu ca sunt o persoana puternica care am trecut prin multe...bune si rele...si care intotdeauna mi-a placut sa fac o treaba ca la carte. Acum ca am explicat absenta mea pe blog  am sa va relatez o intamplare:chiar azi m-am intalnit intr-un market cu o persoana care mi-a facut candva rau...de obicei cand ne intalneam fata in fata ,ma evita intotdeauna, dar contrar obiceiului astazi  m-a oprit spasita cerandu-si iertare si implorandu-ma sa o ajut intr-o problema care chiar tinea de mine. Am privit-o in ochi si sigur i-am spus ca o ajut pentru ca stiu ce inseamna  sa fi la un necaz.  Eu personal  si asta o spun in general ,am refuzat atunci cand am avut nevoie de ajutorul cuiva pentru ca stiam ca oricum nu o sa ma ajute...asa ca am preferat sa ajut eu pe altii. Chiar daca am fost intr-o situatie extrema, mi-am invins teama si nesiguranta si am cautat sa ma descurc singura...m-am rugat la Dumnezeu si m-am descurcat asa cum mi-a dictat constiinta. As fi ipocrita sa spun ca nu sunt norocoasa,ca viata  ma iubeste avand in vedere ca am scapat de cancer, dar Dumnezeu m-a ajutat intotdeauna cand l-am chemat...el mi-a auzit chemarea de fiecare data si niciodata nu mi-a dat de inteles ca este pentru ultima oara. Sunt constienta ca atunci cand ii voi cere ajutorul ...el va fi langa mine.       Inchei cu Trebuie sa Traiesc. gabriella.

6 comentarii:

  1. Ma bucur ca ai reusit cu renovarea, te asteptam si la noi:). Ma bucur ca poti fi alaturi chiar si de cei care nu ti-au aratat mila. Multa sanatate si fericire iti doresc!
    Robert

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Robert,esti dragut ca intotdeauna. Promit ca am sa fiu prezenta.Multa sanatate si eu iti doresc!.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred că în orice demers, activitate, în orice clipă avem nevoie de unicul element care ne dă putere de a înainta: de credinţă. Iar tu o ai din plin...
    Sănătate multă, multă şi o toamnă frumos şi blând însorită, Gabriela!

    RăspundețiȘtergere
  4. Oana...multumesc frumos ptr gandurile frumoase. Aceleasi urari de bine iti doresc din toata inima.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt f bucuroasa pt tine : pt ca esti o invingatoare si in acelasi timp o fiinta buna ,sensibila.Ma bucur ,asadar si pt mine :pt ca esti prietena mea virtuala.O imbratisare cu sufletul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Daniela Mihaela Drenea...multumesc frumos pentru faptul ca ma consideri prietena virtuala. Sunt bucuroasa si onorata in acelasi timp. Te imbratisez cu tot dragul

    RăspundețiȘtergere