Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 15 mai 2013

Astazi ...

Astazi sunt putin obosita...nu stiu,cred ca si fizic dar si psihic.Am inceput din nou drumurile la spital,ne sculam de diminata,bem cafeaua , ne suim in masina ca niste roboti si parcurgem aceeasi kilometri pe care ii cunoastem amandoi.Cred ca daca am inchide ochii...precis am ajunge la destinatie.Cate nu face omul pentru sanatatea lui!.Astazi sotul meu a fost programat pentru prima sedinta de vorbire dupa operatia de laringe...am asistat in cabinet la toate etapele si efectiv m-am ingrozit cat de greu este. Nu este vorba de durere ci practic de acea durere de neputinta...ma refer la modul sa scoti un sunet...iar tu sa nu reusesti.Si cand te gandesti ca atunci cand omul are doua maini,doua picioare,doi ochi,se lupta,se zbate si este preocupat de viata cotidiana...incat nici nu-si da seama cat de fericit este ca este intreg. Efectiv ignora totul. Niciodata nu suntem multumiti si fericiti pentru ceea ce avem...din contra noi vrem mai mult Dupa cum ma cunoastesti,eu sunt optimista casei si nici de data asta nu am sa pierd caci cu ajutorul meu si al medicului...o sa reusim impreuna. Sunt sigura de asta!.Nu am incetat niciodata sa spun ca viata este un dar minunat pe care il primim fiecare... si ca   scopul nostru este sa fim existenta in sine, prin simtiri , sa incercam sa fim cat mai frumosi si sa rezonam cu intreaga viata si intregul univers, pentru ca atunci cand nu suntem pe aceeasi lungime de unda, viata ne respinge prin tot felul de intamplari,boli, pierderi … si mai cred ca daca nu plutim pe acelasi val cu existenta transmitem impulsuri negative, pe care le primim inapoi.De aceea iubesc viata si nu imi este frica de acele clipe care ma doboara ... am invatat de fiecare data sa ma ridic din nou iar si iar... iubesc viata pentru acele zile cand ma privesc in oglinda si ea imi zambeste inapoi... pentru acele zile care imi ofera totul in mici doze si ma surprinde de fiecare data. Trebuie sa iubim viata pentru ca ea este scopul maret al vietii...iar noi trebuie sa traim.
 
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

5 comentarii:

  1. Sanatate maxima pentru tine si sotul tau!Puterea Divina, sa va calauzeasca numai spre bucurii si implinirile asteptate de voi.Sa aveti numai zile senine in calea vietii voastre!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Maria,ma bucur pentru tine si frumoasa ta gradina cu flori...te urmaresc in continuare.

      Ștergere
  2. să vă ajute Dumnezeu să treceţi cât mai repede peste acest impas,şi să vă bucuraţi de viaţă până la adânci bătrâneţi!
    multă multă sănătate,putere şi numai reuşite în toate zilele de aici încolo.
    te îmbrăţişez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc la fel Ryanna...eu sunt optimista ca se va rezolva dar trebuie putina ambitie , incredere si multa munca in acest caz.Nu-ti mai spun de drumurile facute la spital,de asteptarile la cabinet ! Asta este...trebuie sa avem rabdare. Te imbratisez cu drag.

      Ștergere
  3. Ma bucur ca esti optimista.. si cred ca asa trebuie sa fi indiferent de ce se intampla.. Avand puterea de a trece peste toate vei simti ca poti ajunge la fericire mai repede decat ti-ai imaginat! Multa bafta in continuare! viata merita traita!

    RăspundețiȘtergere