Totalul afișărilor de pagină

duminică, 12 mai 2013

Si încă continui să trăiesc, în fiecare zi...

" Am actionat din impuls, am fost dezamăgit de oameni ce nu credeam ca m-ar fi dezamăgit vreodată. Dar la rândul meu i-am dezamăgit pe cei ce ii iubeam. Am ras în moment nepotrivite. Mi-am făcut prieteni care au devenit prieteni de o viata. Am strigat si am sărit de bucurie.
Am iubit si am fost iubit. Dar am fost si respins si am fost iubit fără ca eu sa iubesc la rândul meu acea persoana. Am trăit doar pentru iubires i am făcut jurăminte de dragoste eterna. Am avut inima frântă de multe, multe ori!
Am plâns ascultând muzică si privind la fotografii vechi. Am sunat pe cineva doar ca să îi aud vocea de partea cealaltă a firului. M-am îndrăgostit din pricina unui zâmbet. Au fost momente când am crezut ca am sa mor de dorul unei persoane.
 Alte ori îmi era foarte teama că as putea să pierd pe cineva foarte special (ceea ce în final chiar se întâmplă). Dar am trăit! Si încă continui să trăiesc, în fiecare zi. Eu nu trec pur si simplu prin viata si nici voi nu trebuie să faceti asta… Trăiti! Cel mai bun lucru în viată este să vă urmati planurile si visurile, să îmbrătisati viata si să trăiti fiecare zi cu pasiune, să pierdeti si să vă mentineti speranta si să câstigati, fiind în acelasi timp recunoscători.
Si toate acestea pentru că lumea apartine acelora care îndrăznesc să îsi urmărească visurile. Si pentru că este cu adevarat prea scurtă pentru a fi insignifiantă. "-Charlie Chaplin.

  
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

2 comentarii:

  1. Nimeni si nimic nu trebuie sa iti goleasca inima, pastreaza-ti mereu in ea lumina sperantei si umple-o in fiecare clipa cu iubire, iubire pentru lumea care te inconjoara, pentru lucrurile frumoase care iti ies in cale, pentru oamenii buni pe care ii cunosti, pentru gandurile si simtamintele deosebite pe care le descope
    ri… nu traiesti intr-o lume neagra, sau alba, traiesti intr-o lume colorata si poate fi alegerea ta felul in care ti-o creezi.
    Lumea e o panza pe care o pictezi neincetat cu gandurile si sentimentele tale… nu-ti trai viata ca un functionar care stie doar sa imite si sa urmeze instructiuni, invata sa visezi, invata sa fi original si deosebit, invata sa creezi, fii un artist!
    Imi place comentul tau!
    Sa fii iubita!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca sa vezi cate poti face in viata...trebuie doar sa-ti doresti! Pup!

    RăspundețiȘtergere