Totalul afișărilor de pagină

vineri, 22 mai 2015

O femeie nu-ți va cere să o înțelegi, ea vrea să o iubești..

Dacă ai înțelege că are nevoie de susținere și siguranță, dacă ai încerca să o asculți, ai realiza că deși pare prea pretențioasă, ea îți cere puțin.

Ironic, din teama de a fi iubit doar pentru bani, alegi doar femei superficiale, pierzi seri prin cluburi, te plimbi prin mașini care nu ți se potrivesc și atragi în jurul tău doar oameni prefăcuți. Din teama de a renunța la libertate, alungi din viața ta femei frumoase, cu suflet mare, le bruschezi și le arunci în față cuvinte în care nici tu nu crezi.
Dacă ai înțelege cât înseamnă o îmbrățișare la momentul potrivit, un sărut pe frunte în fiecare dimineață, o strângere de mână sau mici gesturi care vorbesc despre voi. Tu îi spui că nu-ți plac dulcegăriile fără să realizezi că acele mici tabieturi desenează o poveste și colorează amintiri, momente prețioase care nu se vor mai întoarce.
Dacă ai înțelege că femeia de lângă tine are nevoie de surprize, de momente unice, nu te-ai mai ascunde de dragoste! O femeie nu-ți va cere să o înțelegi, ea vrea să o iubești. Așa cum n-ai mai iubit înainte, să-i înțelegi slăbiciunile și să împarți cu ea totul, bune sau rele.
Tot ce ne dorim este să fim iubite, să fim privite cu dragoste și admirație, să știm că bărbatul de lângă noi are încredere în noi, că ne putem baza pe el și împreună putem lupta pentru ceva mai mult. Este important să știi pe cine iubești, este important să-ți protejezi sufletul și să nu te arunci într-o relație ca un nebun, dar  când ai înțeles că o iubești, trebuie să o iubești cum trebuie. Nimeni nu se hrănește cu firimituri.
-sursa-http://eusuntfemeie.com/-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu