Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 28 septembrie 2011

Am reusit sa ma ridic...

Au fost momente in viata mea cand am crezut ca sansele mele de a trai sunt zero...in acele momente am crezut ca am pierdut totul...ca nu mai aveam nimic. Am reusit sa ma ridic cu toate ca viata ma ingenunchiase...sigur nu a fost usor sa afli ca ai o boala de care poti muri in orice moment...dar am ales sa merg mai departe cu orice risc. Am asteptat cu rabdare si a meritat...am sperat cu incapatanare si am reusit. Cu toate acestea  si mai ales cu speranta in suflet  am reusit sa merg mai departe...imi spuneam in gand de zeci de mii de ori...nu vreau sa renunt la viata...vreau sa traiesc. Am invatat din lectia mea de viata ca nu trebuie sa te lasi invins niciodata chiar daca exista un moment cand cazi in genunchi si recunosti la acel moment ca viata te-a doborat. Da...viata te invinge...dar singur trebuie sa ai puterea sa te ridici...merita sa infrunti destinul cu rabdare si zambetul pe buze.
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

9 comentarii:

  1. titlu spune tot :P restu este cancan :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Gaby,puterea de a invinge sta in fiecare si noi doua stim asta.Nu putem detalia...:)) ca nu este bine sa te intorci in trecut,dar viata merge inainte,daca ai incredere in potentialul tau.Ginduri bune si zile senine sa ai in viata ta!Te imbratisez cu tot dragul.

    RăspundețiȘtergere
  3. ..a fost un îndemn...ridică-te şi mergi...şi omul s-a ridicat, a schiopătat clătinat, dar a pus un pas în faţa altui pas, a ridicat privirea, a reuşit un zâmbet şi iată crâmpeiul de fericire.

    RăspundețiȘtergere
  4. Va multumesc prieteni pentru comentarii si incurajari,de obicei sunt optimista...dar mai sunt perioade in viata cat trecutul te bantuie,parca iti este frica de ce ai patit la un moment dat si credeti-ma este foarte greu sa o iei de la capat. Va doresc din suflet o seara minunata , cat mai linista si cu lumina in suflet.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am vazut ca esti tot gemeni...
    sunt spirite energice, luptaoare, svelte.
    multumesc ca ma citesti, inseamna mult.
    Sa dea Dzeu sa pasesti in lumina de-acum.

    Multa iubire sa-ti dea zbor!

    RăspundețiȘtergere
  6. E destul de complicat să trăiești cu gândul că în orice moment poți să nu mai fi. Gândul că poți să mori zi de zi îl are chiar și un om sănătos...nici nu vreau să mă gândesc cum e pentru un om bolnav...
    Mă gândesc că îți trebuie voință de fier, putere, sprijin moral și fizic pentru a reuși să învingi.
    Sper să reușesc să mă ridic chiar dacă mă ghidez de ani de zile după vorba..."singur împotriva tuturor"

    RăspundețiȘtergere
  7. sunt de acord cu ce ai scris,si ma bucur ca ai avut puterea sa mergi mai departe.

    RăspundețiȘtergere