Totalul afișărilor de pagină

duminică, 11 septembrie 2011

Clisura Dunarii...

  

Ca in fiecare sfarsit de saptamana...aproape mergem in diverse locuri din tara,ne-am imbarcat in masina,am avut grija sa-mi iau si leptopul pentru ca se pare ca am devenit dependenta de internet ...dar si camera de luat vederi...cu toate ca am niste imagini minunate din tara noastra...dar din pacate eu nu am reusit sa le descarc in calculator ci numai la un specialist pe site-uri.Am sa va arat cateva imagini din Clisura Dunarii in care se gasesc niste peisaje mirifice.

Oriunde, pe teritoriul Clisurii, te poti opri sa admiri paradisul...pe o parte, dealuri stancoase...iar pe cealalta parte, firul lenes al Dunarii. In Clisura Dunarii...orice vizita este o mica aventura.




Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

8 comentarii:

  1. frumoase imagini!..petic de rai ce încântă chiar şi sufletele celor ce se bucură de ele doar în poze...sunt convinsă că ai avut un weekend minunat..chiar că-i frumoasă viaţa!:)..
    o săptămână la fel ca ziua de ieri să ai!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe drept grăit-ai... imagini de o frumuseţe aproape nenaturală... câte minuni se ascund de noi... sau noi de ele...
    Frumos, Gabriella!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai dreptate Oana,cred ca ar trebui sa ne cunoastem mai intai frumusetile de la noi din tara.Sunt destule zone turistice interesante.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da asa este Ryanna,sunt imagini frumoase si cand poposesti in aceste locuri simti o liniste extraordinara.Sincera sa fiu eu am fost mai mult la mare ,dar de cand am avut necazul cu boala...nu mai am voie,asa ca de acum incolo muntele este al meu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Gaby,ma bucur foarte mult ca ai ajuns pe Clisura Dunarii!:))Eu inca ma revad pe acolo......,sunt imagini inca vii in sufletul meu.Voiam sa postez si eu imagini de pe Clisura.....,dar inca nu am reusit sa le descarc din camera de luat vederi,asa ca inca ma delectez cu cele selectate de tine.Noi am reusit si am trecut si in Bulgaria.Se cunoaste....ca treci granita,am intilnit oameni si locuri deosebite!Sa ai numai zile senine in calea ta!

    RăspundețiȘtergere
  6. impresionante pozele. mai ales ultima.

    RăspundețiȘtergere
  7. Niciodata nu am crezut ca in/afara de blocuri gri mai are si altceva tara asta.

    RăspundețiȘtergere
  8. Locuiesc in zona adica in Orsova, pot spune ca vin mai multi turisti straini decat romani, noi nu stim sa apreciem la adevarata valoare.
    Stiti era un banc: Sf. Petru catre Dumnezeu. Doamne dar tarii astia i-ai dat atatea bogatii, munti, apa, fluviu, rauri, mare, delta, campii, vara, toamna, iarna, primavara..nu i-ai dat prea mult? Da, raspunde Dumnezeu, dar sa vezi ce oameni ii dau!

    Va recomand sa vizitati zona, cei care sunt in tranzit sau au fost in trecere stiu cat e de frumos!
    bafta!

    RăspundețiȘtergere