Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 3 septembrie 2011

La plimbare...




Astazi am facut o plimbare pe Valea Oltului...am vizitat Ocnele Mari...am mers in salina si drept sa va spun nu prea mi-a mers bine pentru ca aveam impresia ca nu am aer...constientizam ca sunt in fundul pamantului...apoi am mers la Olanesti,Calimanesti-Cozia,Voineasa si Vidraru. Peisajele au fost superbe...dar multa oboseala.Am sa pun cateva poze facute pe traseu.
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.

6 comentarii:

  1. Nu am crezut ca sunt locuri atat de frumoase in Romania , nu am avut sansa sa umplu prin peisajele tarii, doar prin aglomeratia Bucurestiului , am fost poluat si prin Iasul gri care ma lasa acel oras rece , doar oamenii o fac un oras colorat si optimist si multe alte orase etc. Ieri am fost si eu prin coasta de azur un loc frumos , am sa pun si eu poze :)
    PS am avut doua postari dar le-am sters .
    Repet frumoase poze si peisajele no com.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur pentru linistea pe care o traiesti.iar locurile deosebite ne aduc si noua o farama din ea.Calatorie placuta..

    RăspundețiȘtergere
  3. Rafael Secret avem o tara extrem de frumoasa atat la munte cat si la mare. Cand revi in tara iti recomand Clisura Dunarii...acolo sa vezi ce minunatie.

    RăspundețiȘtergere
  4. C.L.M. ...si acolo de unde esti tu sunt zone frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  5. Da Larisa ...sunt linistita si multumita de viata mea...intotdeauna am mers in diverse locuri din tara,daca noi nu profitam de frumusetile de aici...atunci cine.

    RăspundețiȘtergere