Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 10 septembrie 2011

Oare cine este de vina?

 
De cateva zile parca imi lipseste ceva,chiar nu ma simt bine...nu din punct de vedere fizic...daca s-ar putea as vrea sa nu mai ma uit la televizor,sa nu mai navighez pe internet,sa nu mai ies afara din casa. Nu mai suport suferinta  unui copil...a unui batrin...a oamenilor in general  .Inainte eram un om foarte puternic...eram tare ca o stanca,acum am devenit extrem de sensibila cand vad astfel de suferinte.Poate ca a-ti observat ca am niste benere puse pe blog cu copii bolnavi...nu stiu daca rezolv ceva cu asta...dar de cate ori intru pe blog si vad fotografiile acestor copii si nu numai ale lor...sufletul imi plange de fiecare data.Am plans si plang mereu pentru ca sunt o sensibila...orice de la un timp ma impresioneaza,mai ales  astfel de situatii....si ma intreb...oare cine este de vina?. Nu vreau sa mai intru in detalii despre conceptul de stat...despre politic...efectiv imi este lehamite...vreau o lume mai buna...mai sanatoasa...mai frumoasa...mai vesela. Dar pe cine intereseaza ce vreau eu sau tu ?
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.


6 comentarii:

  1. De doi ani nu ma mai uit la tv a devenit o porcarie imi umple capul doar cu chesti inutile si cu mai multe probleme , manipuleaza orice fiinta in parte ,media, ...incearca sa mergi intr-un parc cu o carte, sau intr-o vacanta in aer liber , respira si spune-mi pe urma daca ai simtit criza , probemele si toate cele pe care ti le transmite media

    RăspundețiȘtergere
  2. Am setat blogul ptr a nu mai comenta anonimii care de o bucata de vreme imi dai batai de cap,dar se pare ca prin acesta setare prietenii mei virtuali nu mai pot face comentarii.Am sa transcriu comentariul facut de Rafael pe Facebook care nu a resusit sa scrie pe blog...am hotarit sa setez blogul cum era inainte ptr ca nu vreau sa-mi pierd prietenii mei.Comentariul facut de Rafa"Buna Gabriela , am incercat sa iti las com pe blog dar ai schimbat niste setari la comentarii iar mie nu imi merge sa iti las com.
    AICI E COMENTARIU PE CAREE VROIAM SA ITI LAS LA ULTIMUL POST
    De doi ani nu ma mai uit la tv a devenit o porcarie imi umple capul doar cu chesti inutile si cu mai multe probleme , manipuleaza orice fiinta in parte ,media, ...incearca sa mergi intr-un parc cu o carte, sau intr-o vacanta in aer liber , respira si spune-mi pe urma daca ai simtit criza , probemele si toate cele pe care ti le transmite media ."

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc frumos de comentarii Rafael,vad ca nu iti scapa nici un post. Pentru prietenii adevarati ...caci ii am...nu mai conteaza ce scriu anonimii cand nu au ce face.Am reusit sa setez blogul ca tu cand ai timp sa comentezi. Multumesc inca o data.

    RăspundețiȘtergere
  4. pe Dumnezeu il intereseaza ce vreau, si ce vrei tu, de ce nu lasi si acesti copii in grija Lui? El stie deja de ei, si probabil are un scop pentru toate lucrurile pe care le permite...
    Daca poti sa ajuti cu ceva este foarte bine, este foarte bine sa simti cu cel de langa tine, rar intalnesti persoane care sa se gandeasca la cei din jur...
    uneori rugaciunea ajuta mai mult decat ai crede.

    RăspundețiȘtergere
  5. Da ,Lavinia intr-un fel ai mare dreptate...dar daca pe mine ,pe tine,pe altul nu-l intereseaza de un copil bolnav,de un batrin care isi duce zilele pe o zi pe alta...atunci unde ajungem?Bine si Dumnezeu are un rost cu fiecare ptr ca stie el ce face cu noi,dar suntem oameni si nu trebuie sa trecem nepasatori pe langa semenii nostri.In legatura cu rugaciunea ai mare dreptate...numai eu stiu cat m-am rugat si ma rog in continuare ca totul sa fie bine.Te imbratisez cu drag.

    RăspundețiȘtergere