Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 3 ianuarie 2015

Fericirea exista...

Este atat de minunat sa iti transformi sufletul intr-o gradina de flori magice...sa aduni tot ce este mai frumos si divin din viata...sa uiti ce este rau,sa ierti,sa radiezi de bucurie si bunatate,sa te simti puternic,sa fii in stare sa suporti valurile vietii. Sa daruiesti celor din jur bucurie,sa aduci zambete acolo unde este tristete. Suntem ceea ce gandim,cu gandurile ,cu faptele noastre construim lumea din noi si de langa noi...suntem creati pentru a fi fericiti...trebuie doar sa invatam sa ne traim fericirea.Sa credem in ea,sa speram si sa o asteptam cu incredere.Fericirea exista in fiecare dintre noi, numai ca trebuie sa o cautam putin.

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

2 comentarii:

  1. Am căutat fericirea și când am zis ca am găsit-o m-am trezit că nu e decât o iluzie, un vis al meu, o dorință a mea de a trăi frumos.... nimic din lumea reală în care trăim... Închid ochii, visez, sper, sunt fericit!... Deschid ochii privesc în jur și mă apucă tristețea... Oare există?!...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnul Marian,fericirea exista...totul depinde de noi.Eu vad fericirea prin faptul ca atunci cand ma trezesc dimineata vad lumina zilei si-i multumesc lui Dumnezeu ca-mi mai o ofera o zi,vad fericirea citind o carte,cantand la un instrument,facand ceva ce ma pasioneaza,vorbind cu oamenii,respirand aer printr-un parc,mirosind o floare.Restul ce spuneti d-voastra ca va apuca tristetea priviind in jur,este o nimica toata!. Trebuie sa fim putin mai egoisti,gandindu-ne putin si la noi.Viata este asa de scurta!!!. Va multumesc frumos ptr comentariul d-voastra si va mai astept cu drag. O seara frumoasa si linistita!

      Ștergere