Totalul afișărilor de pagină

marți, 27 ianuarie 2015

Sunt fericita cu al meu prezent...

Am invatat ca pentru a fi fericita nu trebuie sa fug din calea vietii. E mai greu atunci cand intindem mana pentru a primi, decat atunci cand daruim.Fericirea vine cand nici macar  nu te astepti. Eu cred ca ea este mereu cu noi, de noi depinde daca vrem sa fim fericiti sau nu, de multe ori trecem pe langa ea fara sa o simtim...datorita egoismului. Sunt fericita cu al meu prezent fara trecut si viitor pentru ca nu mai vreau sa privesc in urma. Am inteles ca fericirea inseamna optimism,sa ma bucur de viata asa cum e ea,sa iubesc pe toata lumea,sa-mi pastrez decenta fata de oameni...sa realizez ceva. Eu singura am decis in lumea asta intortocheata  si neprevazuta,sa fiu fericita pentru ca pot aduce un strop de fericire si celor care fac parte din viata mea. Si am mai inteles un lucru ca daca vrei... fericirea este permanent in noi. In viata avem parte de momente bune si momente rele. Nu as putea spune : sunt fericita in totalitate. Poate sunt fericita ca traiesc, si poate sunt nefericita pentru multe alte motive pe care toti dintre noi le avem.Am decis sa-mi traiesc propia mea viata si sa incerc pe cat posibil sa ocolesc rautatea oamenilor.Daca m-ar intreba cineva ce as schimba in viata mea...poate ca in adincul sufletului meu mi-as dori sa schimb multe din trecutul meu,dar poate daca as schimba trecutul,nu as mai avea prezentul minunat de care ma bucur. Si totusi... as schimba ceva din batrinetea celor dragi pentru ca as vrea sa  le fac viata mai frumoasa,mai usor de indurat si as incerca sa le aduc mai multe zambete frumoase in vremurile acestea de nesiguranta. In rest...iubesc viata mult de tot.

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

2 comentarii:

  1. Te citesc, Gabriela, de fiecare data cu uimire si admiratie...mereu crescânde. Îmi place felul în care te raportezi la viață, la prezent, la bucurii... și îmi dau seama cât de împlinit poate fi un om care nu se gândește continuu la trecut, la nefericiri, la eșecuri și la neîmpliniri (cum fac/făceam eu).
    Îmi doresc să am curaj să trăiesc. În prezent. Aproape că e tot ce-mi doresc, pe lângă sănătate.
    Te îmbrățișez cu drag și-ți mulțumesc pt felul în care scrii, viețuiești și inspiri la...viață!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Oana de vizita si comentariu. Si eu trec de foarte multe ori pe la tine. Intotdeauna mi-a placut numele blogului tau.Mi-ai scris in comentariu ca "Îmi doresc să am curaj să trăiesc. În prezent. "Eu as spune ,vreau si trebuie sa am curaj sa traiesc numai in prezent.Te imbratisez cu tot dragul!

      Ștergere