Totalul afișărilor de pagină

duminică, 19 iunie 2016

Totul este sa nu-ti pierzi speranta ..

O vorba din batrani spune ca Dumnezeu le aranjeaza pe toate...si sunt singura de acest lucru  daca ma gandesc la parcursul ultimilor sase ani din viata mea. Totul este sa nu-ti pierzi speranta ...traim tot timpul cu speranta pentru ca ea moare ultima. Acum cateva zile am fost la medicul meu curant sa duc ultimele analize ...ma uitam in jurul meu  si parca ma lua cu friguri la ceea ce vedeam,cata suferinta pe chipul acelor oameni...apoi dintr-o data mi-am amintit ca sunt o norocoasa ca am scapat de acea boala crunta. Era o femeie care repeta intr-una ca ea nu mai poate lupta cu boala si ca a ajuns la capatul puterilor atat fizic cat si psihic.Efectiv isi ruga moartea...groaznic ! Recunosc, si mie la inceput imi era frica ca nu o sa mai deschid ochii a doua zi,dar am avut persoanele potrivite langa mine care m-au scuturat pana m-am trezit,incat am devenit adepta omului lucid...probabil ca educatia mea,modul meu de a gandi care mi le-am format in acesti ani, m-au facut sa-mi dau seama ca in acesta viata este nevoie intotdeauna de un echilibru .
Mi-am cautat mereu acest echilibru pentru ca pentru mine acest echilibru este viata...familia si prietenii apropiati.Nu pot decat sa-i multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a daruit si sunt constienta ca traiesc o vreme a miracolelor... pentru ca fiecare etapa in viata  isi are timpul sau. Am inteles asta...sa nu disper, sa nu sufar, sa nu ma victimizez...si sa fiu mereu pregatita cand ele apar pentru ca acum am un reper solid in viaţa mea.

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

2 comentarii:

  1. Foarte emotionant si ma bucur enorm pentru tine ca ai gasit puterea de a invinge in primul rand frica si apoi alte prejudecati,care parca dau tarcoale in viata uni om in asemenea perioade.faptul ca ai avut incredere in Dumnezeu,el te-a rasplatit cu miracolul vindecari,dar in primul rand cu puterea de a lupta cu boala.Fascinant articol ce merita distribuit si popularizat cat mai mult.Iti doresc o viata linistita,sanatate si sa te bucuri de toti care te inconjoara cu atata dragoste.O duminica minunata din toate punctele de vedere sa ai.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc frumos,Andrei! O zi frumoasa si linistita!

    RăspundețiȘtergere