Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 16 noiembrie 2019

Câteodată este bine sa alungi din viata ta oamenii toxici si pesimisti !...

Sunt momente in care mai bine te indepartezi de cei care te ranesc si nu inteleg cine esti cu adevarat. Unii vor spune ca esti egoista, altii vor spune ca te-ai izolat din nepasare si unii vor cauta sa inteleaga. Restul, cei care conteaza cu adevarat, vor intelege si vor ramane acolo, langa tine.


Uneori singuratatea ne invata multe, chiar daca nu ne dam seama si poate fi benefica daca dureaza un timp scurt, suficient pentru a ne vindeca sufletul. Asadar vei avea mai mult timp pentru tine si nu vei mai da atatea explicatii.


Nu te preocupa, barbatul potrivit apare la momentul potrivit. Atunci cand tu esti pregatita pentru o relatie si ai starea de spirit pentru a te dedica. Degeaba vrei sa iubesti daca mai ai de lucrat la iubirea pentru tine. Toate se intampla la momentul lor, nu incerca sa sari etapele pentru ca nu-si are rostul.


Câteodată singurătatea te invață să te iubesti mai mult, dragă femeie!


Singuratatea ne invata sa nu depindem la altii si sa nu lasam ca fericirea noastra sa fie totalmente in mainile altora. Asa invatam sa ne vrem binele, sa dialogam mai des cu ambitiile si dorintele noastre, sa ne cunoastem bine slabiciunile si sa descoperim anumite mici chestiuni nerezolvate. Este buna o perioada de respiro, atata timp cat nu dureaza prea mult. Singuratatea este un medicament al sufletului ce trebuie luat pentru o scurta perioada de timp deoarece izolarea nu este o solutie. Daca lucrurile au mers prost, daca ai nevoie de o perioada pentru tine… este ok. Apoi iesi cu prietenele, traieste viata si bucura-te de fiecare moment. Asa este viata, sunt momente frumoase si momente mai grele. Trecem peste toate, cu siguranta.

-sursa- https://www.eusuntfemeie.com/csinguratatea-te-invata-sa-te-iubesti/

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu