Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 15 noiembrie 2014

Traiesc si imi place...

Astazi de dimineata la ora 7 eram la clinica  pentru control...plecand de la ora 3 cu propia masina,si nedormita toata noaptea... eram foarte debusolata...cand am ajuns am fost intimpinata de personalul medical cu mare caldura...nu stiu dar de cate ori merg acolo parca ma simt ca acasa....de fiecare data cand am fost internata aveam rezerva mea...m-am intilnit cu infirmiere,asistente ,medici,brancardierul care m-au recunoscut,pina si omul de la chioscul de ziare si carti si-a adus aminte de mine ca eram clienta lui .Desi imi era frica ...profesorul a fost de nota 10.Am fost prima pacienta cu care a stat de vorba,apoi mi-a facut toate investigatiile necesare si a insistat sa mi se dea rezultatul pe loc,o singura analiza o primesc dupa  o saptamana pentru ca necesita timp...dar dupa parerea dumnealui si aceea va fi buna pentru ca asa cum sa exprimat...nu are cum sa fie altfel. Oricum am fost laudata  ca am avut grija de mine...cum spunea  60% a contribuit dumnealui, iar eu 40% pentru ca asa cum am mai spus...mi-am invatat lectia. Da...acum pot spune ca sunt linistita.  Cand privesc in urma, ma gindesc ca totul a fost o experienta urita... dar necesara, din care a trebuit si trebuie sa invat ceva...si am hotarat sa nu mai las sa se intimple asta niciodata. Am sa traiesc fiecare zi ca si cand  as fi nemuritoare...traiesc pentru a fi fericita ...a fi iubita  si a-i iubi pe cei ce imi sunt dragi.  Traiesc si imi place atat de mult asta ,incat as striga...iubesc Viata.

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

3 comentarii:

  1. Există persoane care spun că viaţa este o şcoală, că noi am venit aici ca să învăţăm anumite lecţii - că, o dată ce am „absolvit”, putem atinge scopuri mai importante, nemaifiind încătuşaţi de corpul nostru.
    E corect?

    Viaţa nu este o şcoală.
    Nu suntem aici ca să învăţăm lecţii.
    Și imediat, în mod firesc, apare intrebarea: atunci de ce suntem aici?
    Să ne amintim şi să recreăm Cine Suntem.
    Pentru că, într-adevăr, dacă nu te creezi pe tine însuţi drept Cine Eşti, atunci tu nu poţi fi.
    Este știut faptul că, școala este un loc unde mergem cu toții, numai dacă există ceva ce nu ştim şi vrem să aflăm.
    Nu este un loc unde mergem dacă ştim deja ceva şi, pur şi simplu, vrem să trăimi experienţa a ceea ce ştim.
    Viaţa, cum o numim noi, este o ocazie să cunoaştem ca experienţă ceea ce deja cunoaştem sub formă de concept.
    Pentru că, poţi să ştii că eşti generos, dar, dacă nu faci ceva (nu experimentezi) să-ţi arăţi generozitatea, nu ai decât un concept.
    Nu este nevoie să învăţăm nimic ca să facem acest lucru.
    Trebuie, pur şi simplu, să ne amintim ceea ce ştim deja şi să acţionăm în consecinţă.
    Cu siguranţă, vor există unii care spun că viaţa este o şcoală şi că aceste lucruri pe care le observăm şi le trăim ca experienţă în viaţa noastră au menirea de a ne învăţa.
    Realitatea însă este cu totul alta: nu am venit în viaţa asta ca să învăm ceva; trebuie doar să demonstrăm ceea ce ştim deja; să punem în funcţiune tot ceea ce ştim şi ne creem din nou prin experienţă.
    În felul acesta,ne justificăm viaţa şi îi dăm sens.
    În felul acesta, o facem să fie sfântă.
    Treaba noastră pe pământ este deci nu să învățăm (deoarece noi ştii deja), ci să ne re-amintim Cine Suntem.
    Şi să le re-aminteşti tuturor cine sunt.
    De aceea, o mare parte din treaba noastră este să amintem altora (adică să le re-aduci în minte) astfel încât şi ei să-şi poată re-aminti.
    Exact asta au făcut până acum toţi minunaţii învăţători spirituali.
    Acesta este singurul nostru scop.
    Adică, scopul sufletului nostru.

    O zi frumoasă și senină...oriunde vă vor purta azi pașii sufletului !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc ptr prezenta si comentariul dumneavoastra care pentru mine a fost foarte placut,plin de invataminte si chiar m-a onorat.Spun acest lucru ,deoarece sunt foarte putini care scriu atat de consistent.Inca o data va spun ca mi-a facut placere sa citesc aceste randuri si va multumesc din suflet!

      Ștergere
    2. "Conversatii cu Dumnezeu -Un dialog neobisnuit"-Neale Donald Walsch

      Ștergere