Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 8 noiembrie 2014

Vreau sa multumesc...

A fi sincer astazi cred ca este o mare greseala...sigur eu sunt de parere ca sinceritatea reprezinta o calitate de onoare a unui om...dar din pacate nu mai corespunde in zilele noastre. Orice om atunci cand este la necaz are nevoie de incurajare...de o mana intinsa...care cel mai adesea nu vine de la acele persoane  care ai crezut ca sunt cu tine. Este foarte greu si chiar dureros sa-i vezi pe cei care le-ai intins o mana candva...la timpul si momentul potrivit...se retrag ca niste lasi sau iti mai dau o lovitura ca bonus ca sa te doboare mai repede...si totusi avem nevoie de prieteni...avem nevoie de oameni in jurul nostru...dar trebuie sa invatam sa fim sinceri...umani...iertatori si iubitori.


Vreau sa multumesc inca o data celor care mi-ati trimis mesaje minunate de ziua mea, vreau sa va multumesc voua celor din blogosfera,celor de pe facebook ,celor de pe Google +,de pe canalul meu  Youtube,si nu in ultimul rand celor care m-au felicitat  telefonic.  Pentru mine a fost o zi superba pentru ca am realizat ca sunt oameni care nu m-au uitat...colegi...fosti colegi...prieteni de suflet si prieteni virtuali.
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

3 comentarii:

  1. Imi pare rau...Eu nu am facut asta nestiind prea multe despre tine...Doar urmaresc ce postezi...Oricum LA MULTI ANI si multa BAFTA

    RăspundețiȘtergere
  2. cred ca am uitat de cele mai multe ori sa fim sinceri cu noi..de aici si sinceritatea fata de ceilalti..La multi ani!

    RăspundețiȘtergere