Totalul afișărilor de pagină

joi, 24 decembrie 2015

Cu mult respect eu ...

V-ati gandit vreodata ca oglinzile sunt foarte periculoase...si spun acest lucru ,pentru ca in fata oglinzii sunt eu,impreuna cu mine,cea din oglinda.

 
E ciudat cum eu si cu mine suntem identice si totusi, suntem atat de diferite, doua polaritati ale aceluiasi intreg, doua emisfere ce se imbina, un YIN si un Yang totdeauna antagonice, ce se lupta fara contenire si fara odihna. De ce nu pot fi eu si cu mine in acelasi timp, de ce trebuie sa fiu scindata, de ce trebuie sa ma lupt, pentru ce oare !
Si apoi parca aud  o soapta care imi spune : "pentru Viata, pentru Iubire, pentru SINE...!
Da... sufletul este mereu testat de viata ,de univers ,de lume de prieteni ,de cei apropiati de cei departati ,inclusiv de divinitate dar si sufletul la rindul lui testeaza mereu tot ce vede ,tot ce doreste ,tot ce atinge, tot ceea ce simte .Sufletul simte totul pozitiv si negativ si ce este interesant ,ca atunci cind simte pozitiv si este fericit ,nu dureaza mult acest simtamint deoarece energia este in continua miscare si tot ceea ce ne inconjoara ne afecteaza ,pozitiv si negativ in acelasi timp ....acum chiar citesc o carte a  Dr Randolph Stone si Robert K Hall intitulata Health buildind ,un program complet pentru terapia ,polaritatii ,energia pozitiva si cea negativa pe care omul o poate dirija pentru o sanatate optima si eficienta .Oricum sufletul este cea mai frumoasa si sensibila lucrare a creatiei si trebuie sa o intelegem ,sa o apreciem sa o iubim si sa-i multumim mereu caci ea este Divinul din noi insine.  Aceste cuvinte sunt profund sculptate in sufletul si trupul meu asa cum este el ,si cu ele o data am crescut si am invatat ca in univers poti trai frumos si sa fii o parte pozitiva a lui care sa daruiasca si cel asemenea mie va primi cu bucurie.  Cu mult respect eu ...

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

4 comentarii:

  1. ...E ajunul nașterii noului Soare al tuturor și simt că se pregătește și-n mine. Numai pace, pace adâncă de jur împrejurul inimii am putut simți azi. Darul acesta al dumneavoastră, Gabriela, m-a făcut să zâmbesc. Dar simt că trebuie să fie un zâmbet mai potolit, nu prea mult despre mine. Ca-ntr-o biserică unde cântecul îngerilor este menit doar să te îndrume: mai sus, mai departe. În tăcerea cuvenită minții las să se piardă dilema egalității în drepturi a pozitivului și a negativului. Cu sufletul, doar, îmbrățișez alegerea pentru pozitiv și frumos. Ca să-mi amintească de ea, am să prind zâmbetul într-una dintre fundele aurii dinspre vârful crengii de brad. Să încep noul an de acolo, de dimineață.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos ptr comentarii si te imbratisez cu drag,
      Sarbatori fericite pline de Gratie Divina!

      Ștergere
  2. ”Se spune ca in seara de Craciun, la fiecare clinchet de clopotel o dorinta se indeplineste! Iti urez sa petreci sarbatorile cu sufletul plin de dorinte, in clinchet de clopotei!
    Craciun Fericit”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CRACIUN FERICIT siO viata plina de miracole, armonie, iubire si lumina!

      Ștergere