Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 11 decembrie 2019

Când iubești un om...

"Când iubești un om, îl sprijini, îi asculți dorințele, îi hrănești speranțele și încerci să-l ajuți cum poți.
Când iubești un om, iubit sau prieten, nu-l judeci, nu-l tragi la socoteală, încerci să-l înțelegi și să-l corectezi. Nu vei încerca să-l schimbi sau să-l faci de râs în fața prietenilor. Nu vei pune pe masă griji sau secrete ascunse sub apropo-uri deplasate.
Când iubești un om, devii incert și firav, pentru că te simți legat și orice s-ar întâmpla, te simți responsabil, te simți puternic și realizezi că fericirea trebuie protejată și întreținută.

Nu mi-am dorit niciodată să trăiesc un basm; mama întotdeauna a avut multe prietene, așa că am crescut printre tot felul de povestiri. Trăiri frumoase, trăiri neplăcute, povești de dragoste trăite în taină sau afișate oriunde și oricum.
Nu există cuplul perfect; există cuplul potrivit. Să ne înțelegem din priviri, să uităm supărarea peste noapte, să ne retragem într-o lume a noastră, să ne bucurăm de clipele împreună, să fim doi opuși care au decis să se unească pentru a face ceva frumos.
Domnișoarelor, îndrăgostiți-vă de cei care vă respectă cu adevărat și nu vă trageți sufletul la răspundere: iubim fără motiv, din dragoste facem nebunii. Dragostea este ca un război: justifică mijloacele. Bărbatul potrivit trebuie să vă respecte, să vă înțeleagă, să aibă timp pentru a vă asculta, să aibă timp pentru o plimbare, să vă surprindă cu un trandafir într-o zi normală, să vă sărute fruntea, să vă fie iubit, prieten și frate.
Dragostea nu înseamnă perfect, înseamnă fericire.
Când iubești, te pierzi în ochii persoanei iubite."

-Maria Cristiana Tudose-
Jurnal de iarnă
http://eusuntfemeie.blogspot.it/…/…/jurnal-de-dimineata.html
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu