Totalul afișărilor de pagină

vineri, 27 mai 2011

Trebuie sa fiu tare si sa continui jocul vietii...


     
Am momente cand ma simt trista,abatuta,dar niciodata invinsa...imi place sa privesc viata cu ochi de invingatoare. De multe ori ma pierd in viata asta plina de incertitudini...apoi ma gandesc ca nimeni nu poate fi in locul meu...imi spun ca trebuie sa merg inainte si sa fiu puternica...desi citeodata string din dinti si merg mai departe cu fruntea sus . Zilele acestea sunt cam stresata...asa se intimpla cand trebuie sa merg la Bucuresti  pentru controlul periodic la medicul meu...bunul si binefacatorul  meu Profesor Banceanu Gabriel.  Nu ...nu voi renunta niciodata  la viata...oricat de mult am suferit...lumea nu se opreste pentru o durere...trebuie sa fiu tare si sa continui jocul vietii.
 Inchei cu Trebuie Sa Traiesc.
gabriella.

7 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. la ce spital "preda" acest medic ??ca mi se pare cunoscut numele

    RăspundețiȘtergere
  3. Spitalul Polizu,langa gara de nord...un medic excelent ,profesionist,cu un suflet mare...Nu stiu unde preda,dar este directorul spitalului.

    RăspundețiȘtergere
  4. cand am spus "preda" m-am referit la ce spital este medic si ajuta oamenii :))nu am gasit un fel de sinonim :-??.....scz dar LB Romana este cel mai mare dusman al meu :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai ti-am raspuns Spital Polizu-director de spital si chiar nu mai stiu prin ce organizatii medicale...opereaza si in strainatate.Un medi foarte dur...dar profesionist.

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna Gabriela,
    De cate ori mi-e teama de ceva, ma uit la clipul urmator : - click -
    Mereu mi-aduc aminte de esenta vietii.
    De asemenea clipul imi reaminteste ca lucrurile din viata fiecaruia decurg direct proportional cu credintele si convingerile noastre - in masura in care credem in miracole exact atat ele se implinesc.

    Iti doresc mult curaj in orice situatie, oriunde, oricand..
    cu drag..

    RăspundețiȘtergere
  7. Viata e un joc de noroc uneori , pierdem , castigam ... dar ea mereu ne face sa luptam ... ma bucur ca esti o fata optimista si puternica.

    RăspundețiȘtergere