Totalul afișărilor de pagină

vineri, 6 mai 2011

Deschide ochii si mai ales sufletuL

  

Viata mereu ne invata,ne scoleste,de multe ori este dura dar asta ne face mai puternici ca sa putem urca in virful muntelui si de a ne continua calatoria cu urcusuri si coborisuri  Iubirea ne cuprinde  fara sa stim ce ne va aduce ea...lacrimi sau fericire...are caile ei misterioase nestiute. Ar trebui sa ne oprim in goana din care traim si sa ne aducem macar aminte sa zimbim...pentru ca si maine e o zi.  De ce oare sentimentul nobil numit iubire aproape a disparut...toata lumea este preocupata in ziua de azi, iubirea este orice...numai ce ar trebui sa fie nu mai este...pentru ca omul a transformat iubirea din sentiment in obiect si... a gresit. Cand nu esti demn de ea sigur o pierzi...nu o mai poti simti si te simti izolat...de aceea deschide ochii si mai ales sufletul, iubeste-te pe tine...iubeste iubirea.
Inchei cu Trebuie Sa Traiesc.
gabriella.

3 comentarii:

  1. "sentimentul nobil numit iubire ",nu a disparut!...sunt cazuri si cazuri ... dar asta,cred ca a fost mereu...poate ca acum, se mediatiteaza prea mult subiecte"de doi bani".Weekend Placut!

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte frumos am citit-o si pe ceea anterioara..dar nu am mai scris:P la ea dar oricum sunt la curent cu tot chit ca nu comentez la unele sa stii ca le-am citit:P

    RăspundețiȘtergere
  3. din păcate iubirea este precum o floare..nu trăieşte decât în mediu cu aer curat şi soare..când însă vremea este urâtă,cu ploi vijelii şi înghez,aceasta moare..nu avem ce face, trebuie să ne resemnăm..când vremea sau vremurile vor fi mai bune,atunci va răsări din nou floarea iubirii:)
    o zi minunată şi plină de iubire să ai!:)

    RăspundețiȘtergere