Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 25 mai 2011

Prietena mea Mioara...



  

Am primit de la prietena mea Mioara de la Tg Jiu un imail cu niste diapozitive despre prietenie...eu deocamdata nu stiu sa le pun pe blog,dar cu timpul sper sa invat...astfel incat le  asez in cutiuta mea cu amintiri frumoase...si doresc din tot sufletul sa-i dedic o pagina pe blogul meu.  Pe Mioara am cunoscut-o in anul 2009 fiind colege si prietene de serviciu.  Da...pe Mioara o consider prietena mea ...pentru ca eu cred ca prietenia  adevarata  este acea prietenie care trece proba timpului si rezista...  cred că un om are puţini prieteni adevăraţi...aşa cum de exemplu am eu... pot să îmi număr prietenele pe degete, dar nu contează că sunt puţine, contează cât de profunde sunt aceste relaţii de prietenie. Mai bine să am prieteni puţini... dar adevăraţi .Restul sunt cunoştiinţe, colegi, vecini, rude.  Mie mi se întâmplă mereu să ştiu ce stare sufletească are prietena mea ...chiar şi la telefon. După glasul ei, îmi dau seama dacă e ceva în neregulă...tin foarte mult la ea, şi sufăr îngrozitor cand e supărată.  Pentru mine prietenia adevarata   inseamna... incredere... cinste....loialitate...iar tu Mioara ai toate aceste calitati... Iti multumesc ca existi in viata mea.

Inchei cu Trebuie Sa Traiesc.
gabriella.

6 comentarii:

  1. foarte frumos!..să aveţi parte mereu de frumos şi bine în viaţă,şi să treceţi peste toate greutăţile împreună zâmbind..mă bucur ptr.tine Gabriella că ai parte de o aşa prietenie mai rară la timpurile acestea..e mare lucru să ai pe cineva căruia să te confesezi fără să ascunzi anumite gânduri..
    o seară minunată să ai!

    RăspundețiȘtergere
  2. Prietenii adevarati sunt greu de gasit, asa ca esti fericita ca poti spune ca-i ai

    RăspundețiȘtergere
  3. iti multumesc ca ai intrat in viata mea atunci cand eram singura si aveam nevoie de o prietena adevarata,iti multumesc ca existi in viata mea si ma asculti atunci cand trebuie,cand nu ma simt bine sau sunt suparata.Iti doresc tot bine din lume prietena mea draga.

    RăspundețiȘtergere
  4. Prietenia este un ocean pe care multi ar vrea sa-l traverseze, insa majoritatea se inneaca inainte de a ajunge la celalat mal. Adevarata prietenie este asemenea unui trandafir: nu-i realizezi frumuseatea pana ce nu se ofileste. Nu rupe firul unei prietenii pentru ca chiar daca il legi la loc ... nodul ramane
    Iti voi fi mereu alaturi, indiferent daca te bucuri sau plangi, pentru ca tu esti prietena mea cea mai buna! La cat mai multe momente frumoase impreuna!
    Prietenia valoreaza mai multe decat toate maretiile lumii, o prietenie se consolideaza in timp si presupune respect, timp, dragoste si simtul umorului. Prefer sa am putini prieteni, dar macar sa fie adevarati, pentru toata viata!
    E un proverb care dateaza de-o vesnicie, calul bun se cunoaste din mers, iar omul bun in prietenie.
    A ta prietena Mioara Sanda.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumos Mioara...iti multumesc frumos.Un prieten este o persoana care este acolo cand ai nevoi de cineva sa te asculte, sa te srijine, o persoana cu care sa poti imparti si bucurii si tristeti.
    O persoana pe care sa o poti suna la orice ora si sa stii ca te va ajuta daca ai nevoie.
    Pot sa spun ca o persoana fara prieteni este o persoana foarte saraca, dar si trista in acelasi timp.
    Avem nevoie de prieteni pentru ca suntem oameni si traim alaturi de oameni.

    RăspundețiȘtergere